@Dejvi negativno motiviraš mojo denarnico, ker bi moral za še en tak stolp kar precej nabavit

Se strinjam da naredimo tam nekje do 5 krogov...če bodo postavljene v dve vrsti potem moramo narediti parno število, se pravi 12, 14 ali 16. 61 se mi zdi kar cifra - bom že precej v pomanjkanju kock (in idej) se bojim... No lahko pa je tudi neparno število konec koncev, mogoče celo bolje da je tako - v sprednjo vrsto damo eno več pa zadnja vrsta je zamaknjena, da grejo cik cak... po tej varinati se mi dopade številka 13, potem mamo vsi po 4 pa jaz padem na zadnjo 5. kar pa vsekakor ni nujno...
Mogoče zaključimo tako, da uspe priti do tiste kraljične pa "happily ever after" (kar je klasika cukr pa znajo koga pečt zobje). Še bolj pa se mi dopade varianta, da potem, ko recimo kljub vsemu reši to kraljično ali pa katerikoli klimaks že doseže, se odloči, da zapiše svoje dogodivščine in začne svojo zgodbo s "To je Vilijem..."
Zaciklan torej
Sicer pa jaz ravno do 17.3 ne bi delal... bo treba prej še narest kartončke pa marsikaj druzga. En tak tempo kot zdaj in smo fertik pred koncem februarja.
LP, Miha