Danes objavljena slika kreacije @Dejvija (viewtopic.php?p=2203#p2203), ima za moje mnenje kar nekaj motečih faktorjev, ki vsaj meni odvrnejo fokus od bistva. Napisi okoli slike (sploh če so več barvni), več barvno ozadje, presvetlena in zameglena slika.
Nočem sedaj Dejvija dol tlačit (ne mi zamerit), a meni zadeva izpade, kot da je za finale (slikanje) zmanjkalo elana - češ, saj je dobro. Žal meni ni in se mi zdi škoda vsega prej vloženega truda, saj se pri takih slikah kreacijam sploh ne posvečam. Kakšno pa je vaše mnenje?
S slikanjem kreacije res ni dovolj dela, razen če gre za večjo od 32x32 in/ali visoko. Vse kar je treba narest je, da se jo postavi na šeleshamer bele barve (lahko so tudi kakšni odtenki svetlih barv) in slikat pri dnevni svetlobi. Če uporabljate bliskavico, pa stopite en meter stran. Nastavitve fotoaparata so AVTO in nič drugega. Slikajte z več različnih kotov, da lahko nato izberete sliko, ki vam je najbolj všeč.
Izbrano sliko nato uvozite v Photoshop (Ga nimate, ne znate dobiti? Za p-a-r-t-i-s in podobne še niste slišali? Potem vam ni pomoči.

Primer, ko se par minut ukvarjaš s sliko: viewtopic.php?f=9&t=223
Primer "ne da se mi, sej je dobr": viewtopic.php?f=9&t=134
Pa nisem zdej nek porofi. Upošteval sem druge, mal sprobaval in si skušam vzet čas - tistih par minut. Saj nisem vedno priden, kot kaže zgornji link, a za nagradno igro bi se pa vseeno potrudil.