Stran 1 od 1

OOB 40330 + VTB2 MOC (alt build) – spoiler alert

Objavljeno: 07 Nov 2021 19:23
Napisal/-a sveder
Ko sem zvečer prevzel vrečico, sem v avtomobilu, med vožnjo, nestrpno tipal kaj hudiča nam je LEgofrik pripravil. Gledat nisem upal, ker sem vozil in se držim don't drive and play. Na vrečici namreč ni nobene fotografije. Pred rdečim semaforjem sem zatipal in res na hitro videl same okrogle kocke. (A veš tisto, ko na zeleno luč vedno čakaš celo večnost, tokrat pa sem imel obutek, da se je prižgala v trenutku?). Doma, pod lučjo, ko sem stresel vsebino vrečice na mizo, sem dobil potrditev - Legofrik nam je tole sam natresel v vrečko!

Slika

Lušten pisan mini modelček zelenega Marsovca v precej pisani in polno opremljeni vesoljski ladji, se sestavi v nekaj minutah. Porabil sem par minut dlje, ker sem med sestavljanjem tudi gledal kaj in kako gre kakšnakocka skupaj. Žal pri 36 kockah to vseeno mine hitreje kot pri hitrostnem sestavljanju Titanika.

Kar pa ne morem reči za MOC, ki je sledil.

Kot verjetno marsikdo od ostalih 'teambuilderjev' sem izdelal več različnih mini buildov in se odločil ... ... ... ZA PRVEGA. Itaq, vedno je prvi najboljši :D


VTB02 MOC Ter-mon-key-nator


Predstavljam vam anonimnega vesoljčka, ki se v setu sramežljivo skriva za zeleno masko (mogoče je zaradi novih predpisov že nadel kirurško zeleno masko, kaj jaz vem), a sem ga uspel za hip opaziti, ko je brskal po sosedovih smeteh.

Slika


Za potrebe večernih novic na Smet TV sem ga sestavil kar po spominu. Tole je tak LEGO foto robot. Na TV me niso vzeli resno, češ, da imam prebujno domišljijo in sem pogledal preveč filmo. Rekli so, da vsaj Planet opic in Terminatorja, če ne še Srečanje Treje vrste in Marsovci prihajajo. Prispevka, žal, ne bodo uvrstili na program, ker so resen medij. So me pa poslali na Odmeve na Nacionalko. Menda imajo težave s temami, ki se jim ponavljajo in ponavljajo in jim mogoče tole pride prav.


Porabil sem skoraj vse kocke. Ostal je le delček za pištolo. Model je možno prenašati brez problema in tudi stoji sam. JE pa vseeno marsikaj zelo krhko. Tisi nišan, ki ga ima pred rdečim očesom se lahko premika gor in dol, a je treba biti previden.Enako tudi z laserskima pištolicama, ki tudi streljata.

Komentarjev bom vesel. Komaj čakam naslednji (V)TB. Do takrat, pa previdno pri smetnjakih!

Re: OOB 40330 + VTB2 MOC (alt build) – spoiler alert

Objavljeno: 08 Nov 2021 11:36
Napisal/-a MajklSpajkl
Hehe, masko ma zgleda kar FFP4 ;-) Res je težko nekaj zložit skupaj iz tega seta. Mene malo spominja na kako vudu masko :-)