Za namen virtualnega teambuildinga sem se lotila izziva upravičiti nakup slončkov, ki so se letos pojavili v City setih. Pred leti sem si ogledala foto razstavo divjih živali v naravnem okolju in v spominu mi je ostala slika s sloni v stepni pokrajini s suho travo in akacijami v ozadju. Akacija se je na koncu izkazala še za največji izziv. Na slikah ne zgleda, a dvodelna krošnja je bolj kot ne postavljena na deblo in zelo narahlo pritrjena skupaj.
Zelo lepo. Take na videz "u-izi" vinjetke izpadejo zelo všečno. To da je slonica po diagonali naredi bolj realno sliko. Tudi izbira barve ozadja potopi kreacijo v bolj stepsko okolje.
Ko bom velik in prešaltam iz 4+ miselnosti, bi si tudi sam želel sestaviti kaj podobnega...
Ne najbolj očiten detajl - ozadje poudari ambient MOCa. Všeč mi je tudi mešanica čepkov in tile-ov, ki ustvari neko srednjo teksturo med sterilnimi gladkimi tlemi ter prenapolnjeno ploščo s čepki. Sicer pa zelo elegantno, brez nepotrebne gneče.
@MajklSpajkl Slonica se lahko poljubno pritrdi na čepke, v tem primeru je na jumperju. Večji izziv je slonček, ki ima sprednjo nogo rahlo pokrčeno in dvignjeno. S sprednjimi tacami se ga ne da pritrditi na en čepek. Tako je malo bolj omejen, če ga želiš trdno pritrditi.
@Deus Otiosus Hvala za komentar. Ozadje sem kupila specifično za tole pokrajino. Ozadje res lahko izboljša sliko.