Predstavljam vam svojo kreacijo po imenu "Felucia" za naslednji PK in KF!

Kreacija predstavlja bitko na planetu Felucia, ki se dogaja med vojno klonov. Komandni stolp, hangar in izbira karakterjev sem izbral po lastnem izboru, ker mi v originalu niso bili pretirano všeč, toda želel sem ustvariti kreacijo, ki temelji na tem edinstvenemu planetu polno nenavadnih barvitih rastlin.
Zgodbo sem si nekako takole zamislil:
Mace Windu (jedi z vijoličnim mečem) je našel in napadel komandni stolp, kjer se je skril General Grievous (poveljnik droidske vojske - minifig med obema droidema na balkonu). Toda izkaže se, da je droidska vojska večja, kakor so si zamislili in zato jediji pošljejo Anakina (poveljnik 501. legije oz. modri kloni) in Obi Wana (poveljnik 212. oz. oranžni kloni), da okrepijo klonsko vojsko.
Slike iz različnih kotov:

STOLP ima v svoji notranjosti delujoce dvigalo. Deluje zelo enostavno, toda bil je cel projekt, da se ne zatika. Na 1. sliki se vidi zgornji del dvigala in še notranjost komandnega stolpa. Dvigalo je veliko 8x8 in ima panele samo na dveh straneh, da lahko vstopamo tako od spodaj kot z balkona (obe vrati se lepo odpirata navzgor). Okoli dvigala so technic bricki, da lepo drsi in na zgornjem delu kabine so kovinske kroglice, da zadevo oteži in lažje spusti dol (2. slika). Dvigalo pa gre gor in dol s tem, da vrtimo eden od dveh round platov na vrhu stolpa tik pod krožnikom.

Hangar ali skladišče vsebuje škatle, anti air stolp, ki se vrti in nagiba v vse smeri in še dva majhna topa vsak s svojim droidom.

AT-RT
Za tele zadevice bom naredil novo temo.

AAT
Ta dva si tudi zaslužita svojo temo, ki jo bom naredil istočasno z AT-RT tam okoli 20. avgusta.

Republic Gunship (bela vesoljska ladja) sem naredil pred dve leti in mislim, da potrebuje par popravkov ,tako da do PKja bo zgledalo boljše.
Sliki z Obi Wanom in njegovimi kloni

Ter s Anakinom in njegovo legijo. Na njegovi levi je kapitan Rex. Ta minifig sem dobil v setu 75012 pred enimi petimi leti. Danes je to ena najdražjih minifigurinc na BL, ker je postala serija clone wars tako popularna z njihovo zadnjo sezono. Ampak za nič na svetu je ne prodam

Tukaj pa še dve bonus slike

No s tem sem oživel star wars tematiko na novem forumu!
Upam da vam je diorama všeč!