Zanima me nekaj.
Namen imam vsem LEGO tirom za vlak dodati "balast" in tajle, da bo zadeva zgledala takole:

Ravni tiri niso problem in tudi ne kretnice, ker jih ni veliko, s krivinami se mi pa ne da ukvarjat.

Vem, da Trix Bricks printa te zadeve in vem tudi kakšne so cene. Ker bi rad prihranil nekaj EUR, predvsem pa raje vidim, da plačam nekomu od vas in ne nekomu xyz, me zanima, če bi se kdo od vas lahko lotil printanja balasta v DBG barvi (fajn je, da je odtenek isti oz. vsaj do 95% podoben LEGO DBG barvi, da ne bo vse šekasto).
Rabil bi pa:
- R40 (LEGO radij): x 8
- R56: x16
- R72: x16
Zaželena je tudi opcija mogoče kasneje po dodatnih kosih, ker je to pač trenutno minimum, ki ga potrebujemo za izvedbo layoutov za naše evente (upam, da kdaj še bojo

Za pomoč izdelave balasta za radije seveda posodim tire.
Kaj menite, lahko to izmed vas to naredi - da bi izdelal 3D model, kot tudi printal (oz. pozna koga, ki printer ima) in bo kvaliteta toliko OK, da ne bo vse žagasto (brez da bi dal v acetonske hlape, ker tisto je grdo oz. ve kaj dela, da ne bo zgledalo vse stopljeno) in bodo tajli prijeli na balast (če bodo padali dol, jih bom prilepil, glavno, da se lahko nataknejo)?
LPG
Radiji so tukaj: