24. KockeFest

Razstave, Teambuildingi, gostovanja,...
Odgovori
Sporočilo
Avtor
Uporabniški avatar
legofrik
Site Admin
Prispevkov: 320
Pridružen: 28 Mar 2008 15:31
x 224

24. KockeFest

  • Prijavi se za všečkanje prispevka.

#1 Odgovor Napisal/-a legofrik »

Žal smo zaradi novih ukrepov in priporočil primorani odpovedati 24. KockeFest!
Hvala za razumevanje.

24. KockeFest bo 17. in 18.10.2020 - www.kockefest.si
Sobota 17.10. od 10:00 do 18:00 in nedelja 18.10. od 10:00 do 15:00.

Zaradi ukrepov NIJZ bo tokratni KockeFest osredotočen le na razstavo LEGO kreacij in bodo žal odpadle vse aktivnosti, kot so igralnice s kockami 2x4 in DUPLO, pobarvanke, Hidden Side, tekmovanje s Crawlerjem in vožnja z Rally vozilom, delavnice robotike itd.
Upamo, da razumete, če se vlada RS odloči (kot se je že), da prepove tovrstne prireditve, da KockeFesta tudi tokrat žal ne bo.

Tako bo oba dneva nudil:
- razstavo LEGO kreacij članov Kocke kluba različnih tematik (Emona, City, Star Wars, Friends, itd.)
- LEGO BAZAR - prodaja rabljenih LEGO kock iz zasebnih zbirk članov Kocke kluba
- prodaja novih LEGO kock trgovine Baby Center, ki je tokrat za vas pripravila izbor artiklov po ugornih cenah.

Nekaj prostora za razstavne eksponate še imamo. Če ste polnoletni in vas zanima sodelovanje, kot razstavljalca in/ali pomoč pri režiji za čas trajanja KockeFesta, vas prosimo, da izpolnete obrazec najkasneje do 30.9.2020!
Tokrat žal TFOL kotiček odpade!

Prosimo vse obiskovalce, da obvezno preberete tudi "Navodila za obiskovalce 24. KockeFesta", ki so navedena tudi pod sliko.

Slika

Zaradi spremenjenih pogojev za organizacijo tovrstnih dogodkov vam posredujemo dodatna navodila in informacije o ukrepih, ki so nujni za izvedbo tokratnega KockeFesta.
Vse obiskovalce, ki boste obiskali razstavo LEGO kock – 24. KockeFest, vljudno prosimo, da si v celoti preberete priporočila NIJZ, ki veljajo za zmanjšanje prenosa povzročiteljev nalezljivih bolezni, ter dodatna navodila in informacije v nadaljevanju.
Prosimo vas, da nas obiščete le v primeru, če se z navodili strinjate in ste jih pripravljeni v celoti upoštevati.

Splošna opozorila:
• Na razstavni prostor lahko vstopajo le zdrave osebe. V primeru akutnih bolezni dihal (povišana telesna temperatura, kašelj, izcedek iz nosu, kihanje, bolečine v žrelu, težko dihanje, bolečine v prsih,...) bolečin v mišicah in sklepih ali driske, se KockeFesta ne udeležite.
• Pri vstopu v razstavni prostor vam bomo izmerili telesno temperaturo.
• Pri vstopu v razstavni prostor je obvezno razkuževanje rok.
• Nošenje obrazne maske je obvezno.
• Dosledno vzdržujete medosebno varnostno razdaljo najmanj 1,5m.
• Ves čas ogleda razstave se držite talnih označb in predpisane smeri ogleda razstave.
• Razstavljenih kreacij se ne dotikajte, prav tako se čimbolj izogibajte dotikanja ostalih predmetov (ograje, kljuke, ipd.)
• Roke si razkužite tudi pri izhodu.

Posebna navodila in informacije:
1. KockeFest je tokrat le razstava LEGO kreacij z možnostjo nakupa novih in rabljenih LEGO kock. Tako žal ne bo igralnic z 2x4 in DUPLO kockami, pobarvank, delavnic Minecraft in robotike. Prav tako ne bo tekmovanja s terenci, kot tudi ne vožnje z Rally vozilom. Za vse to so potrebni posebni ukrepi, ki jih ne moremo izvajati, saj je prostor za to premajhen.

2. Na razstavni prostor bomo dovolili vstop le določenemu številu obiskovalcev, saj je po zahtevi NIJZ potrebna minimalna medsebojna razdalja 1,5m (izjema so le člani istega gospodinjstva). Ostali boste žal morali počakati zunaj in vam bomo vstop dovolili šele, ko bo kdo od obiskovalcev zapustil razstavni prostor. Zaradi arhitekturnih značilnosti razstavnega prostora je pot ogleda za otroške vozičke ter vozičke za invalidne obiskovalce otežena, saj je enosmerna – po klančini navzgor in na drugi strani po stopnicah navzdol. Zato vas prosimo, da otroške vozičke pustite pri vhodu, invalidom na vozičkih pa žal vstopa ne moremo zagotoviti.

3. Za dostop do trgovine bo poseben vhod skozi cik-cak ograjen prostor, kjer boste počakali, da pridete na vrsto. V prostor, kjer je trgovina, bo dovoljeno le nekaj osebam naenkrat, ki se bodo pomikale proti izhodu. Ko bo nekdo zapustil ta prostor, bo vanj lahko vstopil naslednji.
V kolikor se bo čakalni prostor za trgovino zapolnil, vas bomo prosili, da naredite ponoven obhod čez razstavni prostor.
Ko (če) boste kupili LEGO artikle v Baby Center trgovini (mogoč je tudi nakup s plačilno kartico), se boste pomaknili naprej k LEGO bazarju (nakup je mogoč le z gotovino), kjer boste prejeli posodico za nabiranje vrečk s kockami in PVC rokavico za enkratno uporabo. Na koncu, ob izhodu, posodico vrnete, rokavico pa odvržete v koš. Če vas LEGO bazar ne zanima, se pomaknete mimo vseh ostalih k izhodu.

4. Smer ogleda razstave bo označena tako s talnimi oznakami, kot usmerjevalnimi tablami. Na celotnem prostoru bodo prisotni tudi »redarji«, ki vas bodo usmerjali in vam bodo na voljo za morebitna vprašanja. Razkužilniki za roke bodo nameščeni pri vhodu v razstavni prostor, vhodu v trgovino ter drugje po prostoru. Dostop do WC-ja bo omogočen.


Pomembno!

Obiskovalci se razstave KockeFest udeležite na lastno odgovornost z zavedanjem tveganja, ki ga s tem prevzamete. V primeru, da obiščete KockeFest in nato zbolite za COVID-19 ali karkoli drugega, za vaše zdravje ne odgovarjamo. Če menite, da se bo to lahko zgodilo ali če ukrepov ne boste želeli upoštevati, vas naprošamo, da se v tem primeru KockeFesta ne udeležite.
Za kršitve na mestu samem vas redar lahko odstrani z razstavnega prostora.

Hvala za razumevanje.
Ekipa Kocke kluba

Uporabniški avatar
legofrik
Site Admin
Prispevkov: 320
Pridružen: 28 Mar 2008 15:31
x 224

Re: 24. KockeFest

  • Prijavi se za všečkanje prispevka.

#2 Odgovor Napisal/-a legofrik »

Kot razstavljalec se na 24. KockeFest ni več možno prijaviti. Prostor je v celoti zaseden.
Hvala za razumevanje.

Uporabniški avatar
legofrik
Site Admin
Prispevkov: 320
Pridružen: 28 Mar 2008 15:31
x 224

Re: 24. KockeFest

  • Prijavi se za všečkanje prispevka.

#3 Odgovor Napisal/-a legofrik »

Kot kaže, 24. KockeFest bo.
Upamo, da se v prihodnjih dneh ne bo kaj spremenilo.

Obveščamo pa vas, da je Baby Center odpovedal sodelovanje, tako da na KockeFestu žal ne bo mogoče kupiti novih LEGO setov.
Hvala za razumevanje.

timi
Prispevkov: 125
Pridružen: 30 Jun 2020 11:17
x 100

Re: 24. KockeFest

  • Prijavi se za všečkanje prispevka.

#4 Odgovor Napisal/-a timi »

Too! Važno da bo razstava in bazar!
LP Timi
Fajn bod’te

:D :) ;) 8-) :lol:

Uporabniški avatar
legofrik
Site Admin
Prispevkov: 320
Pridružen: 28 Mar 2008 15:31
x 224

Re: 24. KockeFest

  • Prijavi se za všečkanje prispevka.

#5 Odgovor Napisal/-a legofrik »

Žal smo zaradi novih ukrepov in priporočil primorani odpovedati 24. KockeFest!
Hvala za razumevanje.

Odgovori