Čvekamo tukaj: viewtopic.php?f=11&t=200
Hvala.
LPG
Vsi, ki ste sodelovali v VTB02 lahko sodelujete v VTB03, a žal le prvih 13 prijavljenih, ker imam polybagov le 13.
Kaj morate storiti?
1. Na email legofrik (pri) gmail.com, mi pošljite mejl:
- da želite sodelovati na VTB 03
- povejte ali pridete polybag iskat osebno na moj naslov (naslov kluba) ali vam ga pošljem.
- če po pošti, so stroški pošiljanja 2 EUR, katere boste poravnali na TR, ki vam ga pošljem v odgovoru
Časa za to imate do 6.12., da vam zadevo pošljem oz. pridete iskat čimprej!

2. Ko prejmete polybag boste imeli časa najkasneje do 20.12., da iz teh kock sestavite MOC in...
3. ... ga slikajte ter eno sliko vobjavite v tej temi. Na sliki poleg MOCa naj bodo tudi kocke, ki so vam pri gradnji ostale (če so). Zraven pripišite naziv svojega MOCa, da bomo ostali vedeli kaj prikazuje.
Pravila?
So ista.
Nagrada?
Bo druga.

Kaj bo za nagrado?
Ne povem.

Če bi se na ta VTB rad prijavil kdo, ki ni sodeloval v VTB02, bo morali počakati do 6.12., ko bo znano koliko je prijavljenih in koliko setov je ostalo, če sploh kakšen.
NUJNO!
To sem pozabil napisat že prej. Dajte kocke, ki ste jih dobili za VTB02 in te, ki jih boste prejeli sedaj, shraniti, ker znajo pridit prav za VTB04, ko bomo z novim polybagom naredili kombinacijo MOCa iz vseh polybagov, ki ste jih dobili.
Če kdo slučajno nima več UFOta in že ve, da bi rad sodeloval na VTB04, naj mi prosim to pove, da mu shranim nov polybag - žal proti plačilu 3 EUR.
Za vse, ki spremljate VTB03, da boste vedeli iz kakšnega seta nastajajo MOCi: