Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub

15. KockeTerenci, 7.6.2019, Ljubljana – Tacen 

Dolgo pričakovano poletje smo ljubitelji LEGO Technic kock tudi letos otvorili s 15. dirko KockeTerenci, oziroma tako imenovanim 15. KT-jem. Prijetno senco smo tudi tokrat našli v zavetju gozdička na otočku ob kajakaški progi v Tacnu. 11 tekmovalcev v dveh starostnih kategorijah se je moralo tokrat že v samem startu spoprijeti z zelo strmim spustom, ki so ga le redki preživeli brez prevračanja njihovih terenskih vozil. Sledila sta odseka s koreninami in malo manjšimi skalami, v zaključki proge pa so se morala vozila in njihovi vozniki spoprijeti s sipkimi kupi gramoza in peska.

V mlajši kategoriji je suvereno zmagal »Andrej« s svojim lahkim, okretnim in zelo hitrim goseničarjem, sledila sta mu »Janez« in »Tina«. Med staro gardo pa je z malo bolj natančno vožnjo slavil »abnormal« pred »skrana« in »Stari89«. Zdi se, da je bila proga za nekatere kar prelahka, za nekatere pa vseeno pretežka, saj kar trije tekmovalce niso prišli v cilj v najdaljšem dovoljenem času vožnje. A o zahtevnosti vseeno priča največje število dodeljenih najstrožjih kazni za pomoč z roko (60 s) do sedaj.

Tako volja zmagovalcev v starejši kategoriji, kot volja žreba je želela, da so se vse glavne nagrade razdelile med mlajšo konkurenco, ostali pa so prejeli »tolažilne« LEGO nagradice. 
Zahvaljujemo se vsem tekmovalcem, obiskovalcem in pomočnikom pri organizaciji za še eno dobro dirko in vam želimo ustvarjalno, polno navdiha ter seveda vroče poletje! 

Tabelo z rezultati najdete tukaj.
Spodnja galerija prikazuje utrinke s tekmovanja.

 

 

 
Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4