Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
12. KockeTerenci, 3.6.2016, Ljubljana - Tacen

Vremenska loterija ploh in neviht je za 12. izvedbo dirke KockeTerenci dala dobitno kombinacijo lepega vremena, zanimivega in relativno zahtevnega skalnatega terena ter seveda 8 zagretih tekmovalcev z zanimivimi in bolj ali manj zmogljivimi LEGO Technic terenskimi vozili. Na edino progo, ki pa je bila zato daljša in težja kot običajno, se je pognalo 7 starih mačkov in 1 nov obraz na sceni, kar je vsekakor zelo dobrodošlo. Tokrat so bili tekmovalci prvič razdeljeni v dve starostni skupini – 1. skupina do vključno 15 let in 2. skupina 16+. Da takšna razdelitev morda niti ni potrebna, je nakazal absolutni zmagovalec in zmagovalec skupine do vključno 15 let - Janez, ki je z lahkim, okretnim in terenu odlično prilagodljivim vozilom ter natančno vožnjo premagal vso konkurenco za skoraj celo minuto! 2. mesto mlajše konkurence je zasedel M.Ž.V. Na vrh skupine +16 (skupno 2. mesto) se je zavihtel stari maček abnormal, za njim pa MajklSpajkl (skupno 3. mesto). Bron je osvojil skrana, za njim pa so se zvrstili 9 fingers, Cwetqo in novinec vlapajne.

Najboljša iz obeh skupin ter srečni izžrebanec so prejeli nagrade – LEGO Technic sete, med preostale pa so se razdelile »simbolične tolažilne« nagrade.
Še ena novost tokratne dirke je bila štartnina iz katere se je pokril nagradni sklad za glavne nagrade. Vsem tekmovalcem in obiskovalcem se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in športni duh ter vas v še večjem številu vabimo na naslednjo dirko.

Spodnja galerija prikazuje utrinke s tekmovanja.

 

 

 
Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4