Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
08. KockeTerenci, 22.2.2013, Ljubljana - Tacen
Navkljub spremenljivemu vremenu in muhastim snežnim razmeram, nam je v petek, 22. februarja, uspelo organizirati zimsko tekmovanje KT. Med samo tekmo se je sneženje še okrepilo, tako da smo še bolj občutili "zimsko idilo". Zbralo se je kar precej tekmovalcev in tudi gledalcev, predvsem zastopnikov mlajše populacije, ki so se lahko tudi preizkusili v vzporednem tekmovanju s Crawlerji 4x4.
V tekmovalni kategoriji MOC se je pomerilo kar 8 tekmovalcev. Na prvi progi je zmagal je Stari89 s svojim KTjem z zimsko opremo (gume "oblečene" v gosenice s čepki). Drugo in tretje mesto sta zasedla Povratnik in bpavsic z goseničarjema. Preostala mesta so si razdelili abnormal s 6-kolesnikom, Cwetqo, Medvedek, Rokster in Aho.
Nato smo se podali na drugo progo (precej težjo, ki pa je zaradi problemov, ki so jih imela vozila na kolesa, nismo upoštevali v končnem vrstnem redu). Prva tri mesta so se malce pomešala. Zmagal je Povratnik pred bpavsicem in Stari89-im.
Iz rezultatov se lepo vidi, da so goseničarji na snegu bolj primerni za snežne razmere, z izjemo 4 kolesnega KTja, ki ga je Stari89 opremil z bodicami na kolesih.
Na koncu smo bili sicer premraženi, a vseeno zadovoljni s še enim uspešno izpeljanim KTjem.
Spodnja galerija prikazuje utrinke s tekmovanja, vtise pa si lahko preberete na našem forumu.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4