Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
07. KockeTerenci, 7.9.2012, Ljubljana - Tacen
Po začetni smoli z vremenom in prestavljenim tekmovanjem, smo le dočakali toplo petkovo popoldne, ki je prineslo nekaj sprememb v samo tekmovanje. Iz skalnatega terena smo se prestavili v gozdnato okolje, ki nam je postreglo s koreninami, listjem, travo ter kamenjem. Tudi za gledalce je bila senca pod drevesi precej dobrodošla.
Odločili smo se preizkusiti koncept dveh krajših prog, kar je omogočilo tekmovanje na eni progi ter testne vožnje na drugi. Prav tako smo s krajšo progo malce poskrbeli za motorčke, sprejemnike in baterije, ki so med etapama imeli čas, da se malce "odpočijejo" in ohladijo. Želeli smo postaviti dve različni progi - eno bolj hitro in drugo bolj zahtevno, vendar se je na koncu izkazalo, da sta bili obe precej tehnično zahtevni.
Na tekmovanje je bilo prijavljenih 6 tekmovalcev. Obe progi je otvoril bpavsic, tako da so lahko ostali videli pasti in odseke, kjer je bilo potrebno paziti. Nato se je na progo podal cwetqo, za njim subix, rokstar in stari89 ter na koncu še skrana in njegov sin Janez.
Največje presenečenje na tekmovanju sta bila skrana in njegov sin, ki sta tekmovala z dvema voziloma od katerih je bil eden "trikolesnik" z gosenicami namesto sprednjega kolesa. Avtomobilček se je precej dobro obnesel, čeprav je malce pešal pri plezanju na hrib.
Na koncu smo imeli tudi možnost testirati nov Lego set 4x4 Crawler, ki se je izkazal za precej dober model, katerega slabosti (diferenciali) pa so se pokazali takrat, ko je katero izmed koles izgubilo stik s tlemi.
Obiskali so nas tudi ekipa iz revije Delo ter RTVja, ki so profesionalno dokumentirali celotno tekmovanje.
Spodnja galerija prikazuje utrinke s tekmovanja, vtise pa si lahko preberete na našem forumu.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4