Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
06. KockeTerenci, 25.5.2012, Ljubljana - Tacen
Vreme je zdržalo in petkovo popoldne je prineslo svežino v naše tekmovanje terenskih vozil. S svojimi vozili smo se pomerili blaz62, cwetqo, povratnik, rokstar, stari89, subix in bpavsic.
Postavljena proga ni bila preveč težka, saj smo želeli, da čimveč tekmovalcev izkusi celotno progo in si nabere čimveč izkušenj za naslednjo tekmo. Za največje presenečenje je poskrbel rokstar, ki se je s svojim majhnim ampak hitrim in okretnim vozilom nepričakovano zavihtel na drugo mesto. Zmagovalec je bil prekaljen tekmovalec Stari89, ki je s precejšnjo prednostjo skoraj brezhibno odpeljal celotno progo. Največ problemov je imel Povratnik, ki je zaradi problemov z vozilom žal moral odstopiti in tekmovanja ni končal.
Ker nam je ostalo še nekaj časa, smo vozila preizkusili še v plezanju na skale, kjer sta se najbolje obnesla vozili tekmovalcev Stari89 ter bpavsic.
Poskusno smo tudi vsak dotik vratic kaznovali s 30 sekundami pribitka, saj je v preteklosti marsikdo porabil več kot 10 sekund, da je avto poravnal in previdno zapeljal skozi vratica, drugi pa jih je na hitro povozil in v skupnem času tudi s pribitkom porabil manj. Povišanje kazni se je obneslo, saj so vsi tekmovalci precej pazili na dotike in raje zapeljali vzvratno ter poravnali vozilo, kot pa bi se dotaknili.
Naslednja tekma je planirana za konec avgusta, ko večina ponavadi že konča z dopusti, hkrati pa bo še dovolj stabilno vreme, točen datum pa še objavimo na forumu.
Spodnja galerija prikazuje utrinke s tekmovanja, vtise pa si lahko preberete na našem forumu.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4