Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
03. tekmovanje LEGO terenskih vozil, 11.6.2010, Ljubljana - Tacen

Tretje tekmovanje LEGO terenskih vozil je za nami. Na vroč poletni petkov popoldan smo se v Tacnu ob Savi zbrali navdušenci LEGO Technic terenskih vozil. Po pregledu terena, smo si izbrali del otočka in ga okupirali za dobre 4 ure. Organizatorji so se kar hitro lotili proge, ki je že med samim postavljanjem botrovala k povečanemu potenju naših sodelujočih.
Pot je vodila od "kraških" skalnatih ravnic pa do "gorenjskih" vzponov v drugem delu proge. Prvi del proge je bil zasnovan precej zavito in je od tekmovalcev zahteval ogromno manevriranja, od vozil pa premagovanje neenakomernih skalnatih formacij, kjer je do izraza prišlo dobro vzmetenje in okretnost. Nato se je ta, do onemoglosti zavita pot, počasi zravnala in preko roba prešla v gozdni teren. Tukaj je bilo potrebno izbirati najboljšo pot med koreninami. Strmina našim tekmovalcem in njihovim vozilom ni prizanašala prav do vrha.
Navkljub zelo težki in dolgi progi, so vsi prijavljeni tekmovalci s svojimi, med seboj zelo različnimi vozili, prišli do cilja. Tudi gledalci so si lahko le-te podrobno ogledali, pa tudi tekmovalci so si razmenjali mnenja in ideje. Predvidene so bile štiri discipline (glavna terenska vožnja in dodatne pomožne discipline) od katerih pa smo, zaradi pomanjkanja časa in rekvizitov, realizirali samo glavno in eno pomožno - vleko vrvi (ki je zato tudi nismo upoštevali pri končnem rezultatu). Pridobili smo si tudi ogromno izkušenj in novih idej, ki jih bomo seveda s pridom uporabili pri naslednji prireditvi.

Prevožene čase, rezultate in grafe pa si lahko pogledate tukaj.

Spodnja galerija prikazuje utrinke s tekmovanja, vtise pa si lahko preberete na našem forumu.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4