Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub

LEGO igralnica in razstava LEGO kreacij, Ljubljana, 18. in 19.5.2019

Ta vikend smo na praznovanju tretjega rojstnega dne trgovine LEGO Store Slovenija razstavljali v Cityparku v Ljubljani.

Ljubitelji LEGO Technic kreacij so si napasli oči na manjših in visokih žerjavih ter super avtomobilih. Za mlajše obiskovalce je bil prav gotovo najbolj zanimivo mesto z vlakoma. Starejši pa so lahko občudovali zbirko iz sveta Star Wars. Kljub svoji majhnosti, prav gotovo ni ostala neopažena tudi veduta mesta Ljubljane, ki se je poleg podmornice in kavbojske diorame skrivala za mogočnim železniškim mostom s potniškim vlakom. Razstavo je lepo zaokrožila velika maketa gradu, ki so jo prispevali kolegi Brickboyslo.

Svojo kreativno žilico ste lahko poskusili tudi pri sestavljanju z navadnimi in Duplo kockami. Hitrost pa izživeli pri vožnji z LEGO Rally vozilo. Najhitrejši so bili seveda nagrajeni z darili, ki jih je prispeval LEGO Store Slovenija. Dan nakupov in zabave je bil tako popoln tako za starše, kot njihove malčke.

Spodnja galerija prikazuje utrinke iz razstave.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4