Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub

LEGO razstava v Planetu Tuš, Kranj 12 in 13.12.2015

Člani Kocke kluba smo pripravili razstavo LEGO kock, ki je potekala v Planetu Tuš v Kranju 12. in 13. decembra 2015.

Na razstavnem prostoru ob glavnem vhodu v nakupovalno središče smo prikazali mestno dioramo z železniško postajo in potniškimi vlaki, DUPLO dioramo ter nekaj samostojnih dioram, ki so prikazovale izsek z dinozavri iz Jurskega parka, svet iz serij Friends in Elves ter prizore iz druge svetovne vojne, med katerimi se je znašla tudi slovita Renéjeva krčma iz humoristične serije 'Alo 'alo, skupaj z vsemi nastopajočimi liki. Kot samostojne kreacije so bili prikazani nekateri uradni seti iz serije Star Wars ter velika vesoljska ladja, ki ji je delal družbo uradni set Wall-E. Predstavitev se je zaključila s prikazom technic in NXT kreacij, kjer so prevladovali dvigala in žerjavi, prikazani pa so bili tudi gibajoči model s pretovarjanjem žogic GBC (Great Ball Contraption) ter nekateri uradni technic seti in lastne kreacije vozil ter model urnega mehanizma.

Za mlajše obiskovalce je bil na voljo igralni prostor z DUPLO in klasičnimi kockami, pomerili pa so se lahko tudi v vožnji s terenskim vozilom na daljinsko vodenje. Prisoten je bil tudi klubski prostor, kjer je bilo mogoče kupiti nove in rabljene kocke po ugodnih cenah.
Spodnja galerija prikazuje utrinke iz razstave.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4