Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub

LEGO razstava v Mercator centru Ljubljana Šiška – 7. 11. in 8. 11. 2015

Člani Kocke kluba smo pripravili razstavo LEGO kock, ki je potekala v Mercator centru Šiška v Ljubljani 7. in 8. novembra 2015.
Na razstavnem prostoru ob glavnem vhodu v nakupovalno središče smo prikazali mestno dioramo z železniško postajo in potniškimi vlaki, DUPLO dioramo ter nekaj samostojnih dioram, ki so prikazovale izsek z dinozavri iz Jurskega parka, svet iz serij Friends in Elves, prizore iz sveta Vojna zvezd ter prizore iz druge svetovne vojne, med katerimi se je znašla tudi slovita Renéjeva krčma iz humoristične serije 'Alo 'alo, skupaj z vsemi nastopajočimi liki. Kot samostojni kreaciji sta bila prikazana razgledno kolo iz serije creator ter velika vesoljska ladja, ki ji je delal družbo uradni set Wall-E. Predstavitev se je zaključila s prikazom technic in NXT kreacij, kjer so prevladovali dvigala in žerjavi, med katerimi je največji meril v višino več kot dva metra. Prikazani sta bila tudi dva gibajoča modela s pretovarjanjem žogic GBC (Great Ball Contraption) ter nekateri uradni technic seti in lastne kreacije vozil.
Spodnja galerija prikazuje utrinke iz razstave.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4