Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub

LEGO razstava v Planetu Tuš, Celje – 30.11. in 1.12.2013

Člani Kocke kluba smo se udeležili razstave LEGO kock, ki je potekala v Planetu Tuš v Celju 30. novembra in 1. decembra 2013.
Na razstavnem prostoru v pritličju trgovskega dela centra smo prikazali mestno dioramo z železniško postajo in potniškimi vlaki, duplo dioramo, grad Snežnik, Zmajski most ter dioramo s prikazom skalnate morske obale, kjer so delavci sestavljali vetrnico za vetrno elektrarno. Kot že na nekaj letošnjih razstavah so bili tudi tukaj prikazani vsi seti iz serije The Lone Ranger ter ekskluzivni seti stolp Orthanc iz serije Gospodar prstanov, vas Ewokov iz serije Vojna zvezd in operna hiša v Sydneyju iz serije Creator expert.
Postavitev se je zaključila s prikazom številnih technic vozil in delovnih strojev, novega modela Mindstorms EV3 in gibajočega modela s pretovarjanjem žogic GBC (Great Ball Contraption). Mlajšim obiskovalcem je bila na voljo igralnica z duplo in klasičnimi kockami, prvi dan razstave pa so se lahko pomerili tudi v spretnostni vožnji s terenskimi vozili.
V sklopu razstave je bila postavljena tudi klubska stojnica s srečelovom, kjer je bila vsaka srečka dobitna, poleg tega pa je bilo mogoče kupiti tudi rabljene kocke po ugodnih cenah. 
Spodnja galerija prikazuje utrinke iz razstave.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4