Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub

LEGO razstava v nakupovalnem centru Supernova, Lj. – 5. 10. in 6. 10. 2013

Člani Kocke kluba smo se ponovno odzvali vabilu trgovine Rega kvak ter se udeležili skupne razstave lego kock, ki je potekala 5. in 6. oktobra 2013 v nakupovalnem središču Supernova v Ljubljani.
Na klubskem razstavnem prostoru so bili prikazani technic seti, mestna diorama z železniško postajo in potniškimi vlaki, diorama iz setov serije Friends, duplo diorama ter predstavitev vseh setov iz serije Lone Ranger. Poseben poudarek je bil tokrat na predstavitvi najnovejših ekskluzivnih setov. Na razstavi so bili tako premierno prikazani stolp Orthanc iz serije Gospodar prstanov, vas Ewokov iz serije Vojna zvezd ter slovita operna hiša v Sydneyju iz serije Creator expert, kot še ena novost pa je bil predstavljen tudi najnovejši model Mindstorms EV3. Postavitev je zaključevala lokalna znamenitost Zmajski most. V sklopu klubskih aktivnosti je oba dneva potekalo tudi tekmovanje v spretnostni vožnji s terenskimi vozili ter srečelov, kjer je bila vsaka srečka dobitna, poleg tega pa je bilo mogoče kupiti tudi rabljene kocke iz zbirk članov kluba po ugodnih cenah.
V sklopu razstave je bila postavljena še stojnica trgovine Rega kvak ter igralnica, v kateri je oba dneva potekalo tudi tekmovanje v sestavljanju kreacij iz osnovnih lego kock. 
Spodnja galerija prikazuje utrinke iz razstave.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4