Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub

LEGO razstava v nakupovalnem centru Supernova, Ljubljana - 16.,17.3.2013

Člani Kocke kluba smo se odzvali vabilu trgovine Rega Kvak in nakupovalnega centra Supernova v Ljubljani, da sodelujemo na razstavi LEGO kreacij v centru Supernova.
Na razstavi je bilo mogoče videti lastne kreacije članov Kocke kluba in nekatere LEGO sete. Obiskovalci so si lahko ogledali del mestnega vrveža, kjer so izstopale modularne hiše in zimska vasica. Dopolnila ga je velika železniška postaja, mimo katere je vozil hitri vlak Horizon Express. Med ostalimi kreacijami je po velikosti izstopal model gradu Snežnik, izdelan v merilu minifiguric. Obiskovalci so lahko na enem mestu videli celotno kolekcijo setov iz serije Gospodar prstanov, predstavitev setov Ninjago ter zbirko gusarskih ladij iz obdobja zadnjih 20 let. Ogledali so si lahko tudi vesoljske diorame, kjer so opazovali enotirno železnico, različne modele vesoljskih raket in nekaj vesoljskih ladij iz serije Star Wars. Navdušenci nad Technicom so si lahko ogledali različne modele vozil, marsikomu pa je pogled ušel tudi na ogromen gradbeni stroj, ki je pretovarjal material iz enega konca na drugega. Mlajši obiskovalci so se lahko sprostili v igralnem kotičku, kjer so imeli na voljo kocke za sestavljanje, za piko na i pa so se lahko pomerili tudi v spretnostni vožnji s terenskimi vozili na daljinsko vodenje. 
V sklopu razstave je bila postavljena tudi prodajna stojnica trgovine Rega Kvak in klubski kotiček, kjer je potekal srečelov, pri čemer velja izpostaviti, da so bile vse srečke dobitne. 
Spodnja galerija prikazuje utrinke iz razstave, vtise pa si lahko preberete na našem forumu.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4