Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub

Razstava LEGO kreacij članov Kocke kluba, Novo mesto - 24.11.2012

Kot je že ustaljena praksa, smo najprej organizirali otroške delavnice med 8:00 in 10:00 uro zjutraj, ko so učenci in učenke Osnovne šole Bršljin pod mentorstvom svojih učiteljev in članov Kocke kluba izdelovali zanimive kreacije iz navadnih in DUPLO kock.
Po 10:00 uri so se odprla vrata tudi za obiskovalce. Kljub temu, da je razstava vsebovala večino elemntov že videnih na 09. KockeFestu, je bil odziv obiskovalcev nad pričakovanji.
Videli so lahko diorame PoC, LOTR, srednjeveški turnir, utrjeno vasico in grad Snežnik. Za najmlajše je bilo na tleh sestavljeno DUPLO mesto z živalskim vrtom in železnico. Nato se je raztezalo mesto s starim delom in mogočnimi stolpnicami. Sledila je vesoljska diorama z enotirno železnico, za njo pa otrokom najzanimvejši del GBC, kjer so se kroglice valile čez različne mehanizme. Poleg je bil Technic "peskovnik", kjer je potekala predstavitev gradbene mehanizacije.
Na sredini razstavnega prostora je kraljeval model Titanika, poleg pa sta bili tudi dve igralni mizi z DUPLO kockami. Seveda ni manjkal tudi prodajni del in klubski kotiček s srečolovom.
Spodnja galerija prikazuje utrinke iz razstave, vtise pa si lahko preberete na našem forumu.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4