Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
Razstava LEGO kreacij članov Kocke kluba, Otroški bazar - 12.9.2009

Odzvali smo se vabilu našega sponzorja Borneo&Hajsa d.o.o. in se jim pridružili dne 12.9.2009 med 9:00 in 19:00 uro na njihovem razstavnem prostoru na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani v sklopu sejma Otroški bazar.
Ker je bil prostor omejen smo se udeležili le z maketo mesta z železnico. Maketa je po novem malce predelana in na njej je bilo videti nakaj novih stavb; kmetijo s hlevom, pizzerijo, mestno hišo z muzejem, grajsko obzidje z varovanim vhodom, trafiko in avtobusno postajališče z mestnim avtobusom.
Poleg je bil tudi klubski kotiček, kjer smo obiskovalcem, katerih število je nemogoče opredeliti, delili nove številke KockeLista in jih obanem vabili na 03. KockeFest.

Podjetju Borneo&Hajsa se zahvaljujemo za gostovanje. Prav tako se zahvaljujemo vsem obiskovalcem in tudi nekaterim našim članom kluba, ki so nas prišli bodrit.
Spodnja galerija prikazuje razstavljene LEGO kreacije, vtise pa si lahko preberete na našem forumu.

 

 

Kocke klub
NakljuÄŤna slika

Nakljuèna slika


Kocke klub
Statistika obiska
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4