Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
20. KockeFest – 17. in 18.3. 2018

"Dooobroo jutro in dobrodošli na KockeFestu!!!" je znova in že dvajsetič v desetih letih zadonelo po razstavnem prostoru OŠ Koseze. Mogočen "piratov" glas na vhodu je zamenjala prijetno brenčeča mešanica očaranih vzdihov in veselih vzklikov obiskovalcev, ki so nestrpno in v pričakovanju napolnili prostor. 
Visoko nad avenijo LEGO velemesta so se vzpenjali ogromni nebotičniki, z enega je pravkar vzletel helikopter. Promet na LEGO avtocesti je obstal in na LEGO podzemni postaji Bežigrad je Michelangelo veselo mljaskal pico. Tu in tam je pozorno uho lahko slišalo ropot pretakajočih se žogic ali hrumenje težkih Technic tovornjakov. Nihče ni slišal težkega sopenja tovornih konjev, dež in hiperpogon Milenijskega Sokola, ki se je pripravljal na tistih 12 parsecov, pa je preglasil otroški smeh iz igralnic v ozadju. Kaj je bilo slišati niti ni pomembno, a ob pogledu na najboljšo razstavo Kocke kluba do sedaj, na kateri so sodelovali tudi naši prijatelji iz Hrvaške, Nemčije in Avstrije, je pogrelo srca vseh prisotnih. 
"Draaageeeee dame in gospodje, zahvaljujemo se za vaš obisk, se vidimo ponovno jeseni, HVALA!!!", je zaključil nepozabni glas na vhodu. 
Naj vam spomine ali skomine pričara tudi spodnja galerija fotografij...

 

 

Kocke klub
Naključna slika

Naključna slika


Kocke klub
Statistika obiska
Skupaj 1127885 obiskovalcev
Trenutno: 2 gostov
Največ naenkrat187 gostov