Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
08. KockeFest - 14.4. in 15.4.2012
Dogodek "08. KockeFest - pomlad 2012", je potekal v soboto 14.4. od 10:00 do 18:00 ure in nedeljo 15.4.2012 od 10:00 do 15:00 ure v osnovni šoli Koseze v Ljubljani.
Vsem pokroviteljem, ki so pomagali KockeFestu nadaljevati pot uspeha, se najlepše zahvaljujemo in jih tudi v bodoče vabimo k sodelovanju. Zahvaljujemo se fotografoma Luka & Jeri - art(c)ore za čudovit nabor slik. Prav tako se zahvaljujemo tudi vsem udeležencem in obiskovalcem. Ocenili smo, da je KockeFest obiskalo v dveh dneh dobrih 7000 obiskovalcev.

Tokrat je bilo možno videti maketo mesta z vlakom, ki je s čudovitim mostom povezoval drug del z morjem, kjer je zasilno pristalo letalo, zabaviščnim parkom v ozadju ter ostalimi zanimivimi zgradbami in vozili. Maketo vesolja je krasila kupola z enotirno železnico in vesoljskimi plovili. Na svoji mizi je kraljeval grad Snežnik v vsej svoji veličini in s polno neverjetnimi detajli. Družbo sta mu delala še dva enaka gradova, le v manjšem merilu. DUPLO maketa z vlakom, mestnim jedrom, stadionom, živalskim vrtom in industrijskim delom se je nahajala na tleh, poleg nje pa so migali NXT robotki različnih oblik in funkcij. Posebna zanimivost pa je bila celotna zbirka serije LEGO Pirati!
Novost je bil Technic poligon za krogljice, katere so se s pomočjo tekočih trakov dvigovale in nato spuščale po toboganih. Technic del so zastopala tudi TT vozila, tovornjaki, žerjavi in gradbena mehanizacija. Obiskovalci pa so lahko občudovali gondolo, ki se je pomikala nad njihovimi glavami.
Druga novost so bile manjše diorame, ki so predstavljale Black Trone vesoljsko letališče s plovili in vozili, izsek iz mesta z železniško postajo, vlakom in ostalimi detajli ter diorama nove serije za punčke Friends sestavljena iz OOB setov.
V igralnicah ste se lahko igrali z navadnimi in DUPLO kockami ali pobarvali LEGO pobarvanko.
Poleg klubskega kotička s srečolovom, kjer je bila dobitna vsaka srečka, je bilo možno kupiti nove in rabljene LEGO kocke po ugodnih cenah.

 

 

Kocke klub
Naključna slika

Naključna slika


Kocke klub
Statistika obiska
Skupaj 1132065 obiskovalcev
Trenutno: 2 gostov
Največ naenkrat187 gostov