Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
07. KockeFest - 15.10. in 16.10.2011
Dogodek "07. KockeFest - jesen 2011", je potekal v soboto 15.10. od 10:00 do 18:00 ure in nedeljo 16.10.2011 od 10:00 do 15:00 ure v osnovni šoli Koseze v Ljubljani.
Vsem pokroviteljem, ki so pomagali KockeFestu nadaljevati pot uspeha, se najlepše zahvaljujemo in jih tudi v bodoče vabimo k sodelovanju. Prav tako se zahvaljujemo tudi vsem udeležencem in obiskovalcem. Ocenili smo, da je KockeFest obiskalo v dveh dneh dobrih 6000 obiskovalcev.

Tokrat je bilo možno videti maketo mesta z vlakom, morjem, stadionom in ostalimi zanimivimi zgradbami ter vozili, DUPLO mesto z vlakom, ki se je vzpenjal po stopnicah, Predjamski grad z okolico, različne velikosti Star Wars plovila Millennium Falcon in Technic kreacije, kjer smo prikazali delovanje vozil na brezžično vodenje.
V igralnicah ste se lahko igrali z navadnimi in DUPLO kockami ali pobarvali LEGO pobarvanko. Na voljo je bila tudi "Nogometna arena", kjer ste se lahko preizkusili v vožnji robotov na brezžično vodenje in skušali z odbijanjem žogice nasprotniku dati gol.
Poleg klubskega kotička s srečolovom, kjer je bila dobitna vsaka srečka, je bilo možno kupiti nove in rabljene LEGO kocke po ugodnih cenah.

 

 

Kocke klub
Naključna slika

Naključna slika


Kocke klub
Statistika obiska
Skupaj 1132069 obiskovalcev
Trenutno: 4 gostov
Največ naenkrat187 gostov