Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
04. KockeFest - 27.3.2010
Dogodek "04. KockeFest - pomlad 2010", je potekal v soboto 27.3.2010 v osnovni šoli Koseze v Ljubljani od 10:00 do 17:00.
Vsem pokroviteljem, ki so pomagali KockeFestu nadaljevati pot uspeha, se najlepše zahvaljujemo in jih tudi v bodoče vabimo k sodelovanju. Prav tako se zahvaljujemo tudi vsem udeležencem in obiskovalcem. Ocenili smo, da je KockeFest obiskalo dobrih 5000 obiskovalcev.

Tokrat je bilo možno videti maketo mesta z vlakom v izmeri cca 2x8 metrov, dioramo vesoljcev s tremi enotirnimi železnicami, Power miners rudarje in skalne pošasti, Belville in Scala sete za punčke, DUPLO mesto z vlakom, NXT robotiko z delujočim šivalnim strojem, igro štiri v vrsto in krokodilom, Technic kreacije in "peskovnik", kjer smo prikazali delovanje gradbene mehanizacije na brezžično vodenje. Poleg tega pa še vojaško utrdbo in zanimivo detajlirane gradove.
Novost je bil poligon za vožnjo z LEGO avtomobili na brezžično vodenje.
Poleg delavnic z LEGO nagradami in klubskega kotička s srečolovom, kjer je bila dobitna vsaka srečka, so bile prisotne tudi trgovine, kjer je bilo možno kupiti nove in rabljene LEGO kocke.

 

 

Kocke klub
Naključna slika

Naključna slika


Kocke klub
Statistika obiska
Skupaj 1133088 obiskovalcev
Trenutno: 3 gostov
Največ naenkrat187 gostov