Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
03. KockeFest - 17.10.2009
Dogodek "03. KockeFest - jesen 2009", je potekal v soboto 17.10.2009 v osnovni šoli Koseze v Ljubljani od 10:00 do 17:00.
Vsem pokroviteljem, ki so pomagali KockeFestu nadaljevati pot uspeha, se najlepše zahvaljujemo in jih tudi v bodoče vabimo k sodelovanju. Prav tako se zahvaljujemo tudi vsem udeležencem in obiskovalcem.
Nova lokacija je prinesla tudi nekaj novosti. Prostor je ločen na večji spodnji in manjši zgornji del, kar omogoča dokaj nemoten pretok obiskovalcev in možnost ogleda večine maket tudi z vrha. Ocenili smo, da je KockeFest obiskalo najmanj 5000 obiskovalcev.
Tokrat je bilo možno videti makete mesta z vlakom v izmeri 2x8 metrov, kavbojcev in indijancev z vlakom, Star Wars z enotirno železnico, DUPLO mesto z vlakom, NXT robotiko z delujočimi statvami, Technic žerjav in že uvelavljeni "peskovnik", kjer smo prikazali delovanje gradbene mehanizacije na brezžično vodenje.
Novost je bila predstavitev celotne tematike LEGO gusarjev, ki jih je izdelalo in dalo v prodajo podjetje LEGO v letu 2009.
Poleg delavnic z LEGO nagradami in klubskega kotička, so bile prisotne tudi trgovine, kjer je bilo možno kupiti nove in rabljene LEGO kocke. Vznemirljivo je bilo tudi pri stojnici s srečelovom, ki bo od sedaj naprej stalnica KockeFesta.
Upamo, da vam bo spodnja galerija slik prikazala dogajanje.

 

 

Kocke klub
Naključna slika

Naključna slika


Kocke klub
Statistika obiska
Skupaj 1132069 obiskovalcev
Trenutno: 4 gostov
Največ naenkrat187 gostov