Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
Štirje koraki do klubske kartice ugodnosti

1. Na naš email pošljite naslednje podatke:
- ime in priimek
- naslov in hišno številko
- poštno št. in kraj
- veljaven e-mail naslov
- GSM ali drug telefon
- datum rojstva

S poslanim emailom potrjujete, da prostovoljno pristopam k članstvu Kocke kluba in se zavezujete, da boste spoštovali načela in zakone, pravila kluba, pravilnike, sklepe in druge predpise, ki jih sprejmeta upravni odbor in skupščina kluba. 

Obenem tudi soglašate, da vas lahko Kocke klub obvešča o njegovem delovanju, nagradnih igrah in drugih marketinških aktivnostih.

2. V roku 48 ur dobite sporočilo s podatki za plačilo. Če sporočila ni v mapi "Prejeto" se lahko skriva v mapi "Neželena pošta". V kolikor ga tudi tu ni, nam pišite.
3. Ko ste prejeli sporočilo, plačate članarino 15,00 EUR prek elektronskega bančništva ali na vaši banki, pošti,... - pravilno izpolnjen plačilni nalog.
4. Ko prejmemo plačilo članarine, vam v najkrajšem času pošljemo kartico na naslov napisan v pristopni izjavi in o vašem članstvu obvestimo pokrovitelje.
Kocke klub
Vpis v email seznam!
Bodite na tekočem o vsem dogajanju v Kocke klubu in LEGO novostih.
Prijavite se v email seznam!
Kocke klub
Naključna slika

Naključna slika


Kocke klub
Statistika obiska
Skupaj 1171755 obiskovalcev
Trenutno: 4 gostov
Največ naenkrat187 gostov
Kocke klub
Klubsko kartico ugodnosti prejme vsak član Kocke kluba
• Klubska kartica ugodnosti prinaša številne popuste in ugodnosti pri nakupu LEGO izdelkov in ostalih storitvah naših pokroviteljev.
• Član postanete s podpisom pristopne izjave in plačilom 15,00 EUR članarine, ki jo lahko poravnate z gotovino ali po plačilnem nalogu - pravilno izpolnjen plačilni nalog.
• Članarina je vaš enkratni znesek, saj velja stalno, razen če izkaznico izgubite. V takem primeru je treba včlanitev v klub ponoviti.
• Član po podpisani pristopni izjavi in plačani članarini v roku 14 dni prejme klubsko kartico ugodnosti, s katero lahko uveljavlja popuste in ugodnosti sponzorjev Kocke kluba.
• Če se v klub včlani mladoletnik do dopolnjenega 7. leta starosti, podpiše pristopno izjavo njegov zakoniti zastopnik, od mladoletnikovega 7. leta do dopolnjenega 15. leta starosti pa mora zakoniti zastopnik pred njegovim vstopom v klub podati pisno soglasje.
• Sprejem v članstvo potrdi član upravnega odbora društva.
Kocke klub
Uporabne povezave
Pristopna izjava
Pravilno izpolnjen plačilni nalog
Popusti in ugodnosti
Temeljni akt Kocke kluba