Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   

Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
Štirje koraki do klubske kartice ugodnosti
1. Izpolnite in pošljite pristopno izjavo 
2. Na vaš e-mail dobite sporočilo s podatki za plačilo. Če sporočila ni v mapi "Prejeto" se lahko sktiva v mapi "Neželena pošta". V kolikor ga tudi tu ni, nam pišite.
3. Ko ste prejeli sporočilo, plačate članarino 15,00 EUR prek elektronskega bančništva ali na vaši banki, pošti,... - pravilno izpolnjen plačilni nalog.
4. Ko prejmemo plačilo članarine, vam v najkrajšem času pošljemo kartico na naslov napisan v pristopni izjavi in o vašem članstvu obvestimo pokrovitelje.
Kocke klub
Vpis v email seznam!
Bodite na tekočem o vsem dogajanju v Kocke klubu in LEGO novostih.
Prijavite se v email seznam!
Kocke klub
Naključna slika

Naključna slika


Kocke klub
Statistika obiska
Skupaj 1066178 obiskovalcev
Trenutno: 1 gostov
Največ naenkrat187 gostov
Kocke klub
Klubsko kartico ugodnosti prejme vsak član Kocke kluba
• Klubska kartica ugodnosti prinaša številne popuste in ugodnosti pri nakupu LEGO izdelkov in ostalih storitvah naših pokroviteljev.
• Član postanete s podpisom pristopne izjave in plačilom 15,00 EUR članarine, ki jo lahko poravnate z gotovino ali po plačilnem nalogu - pravilno izpolnjen plačilni nalog.
• Članarina je vaš enkratni znesek, saj velja stalno, razen če izkaznico izgubite. V takem primeru je treba včlanitev v klub ponoviti.
• Član po podpisani pristopni izjavi in plačani članarini v roku 14 dni prejme klubsko kartico ugodnosti, s katero lahko uveljavlja popuste in ugodnosti sponzorjev Kocke kluba.
• Če se v klub včlani mladoletnik do dopolnjenega 7. leta starosti, podpiše pristopno izjavo njegov zakoniti zastopnik, od mladoletnikovega 7. leta do dopolnjenega 15. leta starosti pa mora zakoniti zastopnik pred njegovim vstopom v klub podati pisno soglasje.
• Sprejem v članstvo potrdi član upravnega odbora društva.
Kocke klub
Uporabne povezave
Pristopna izjava
Pravilno izpolnjen plačilni nalog
Popusti in ugodnosti
Temeljni akt Kocke kluba