Moja diorama iz 16. Kockefesta. Vulkanska diorama s tremi elementi narave: zemljo, vodo in ognjem. Vsak od teh treh elementov uničuje človeški trud na svoj način...
Pridružen: 28 Dec 2012, 21:17 Prispevkov: 2092 Kraj: Ajdovščina
Najbolj všeč mi je slap, polje lave in porušena cerkev/utrdba na hribu. Zanimiva je tudi tehnika za pečino, a se mi zdi malo preveč enakomerna oz. preveč po vzorcu za tako živo obliko kot so skale. Mogoče bi lepo izpadel tudi kak gozdiček na planoti spodaj. V celoti pa super kreacija. Lp, miha
_________________ It's not me, it's my alter LEGO!
Zanimiva kreacija. Se strinjam s tem, da so bili deli malo preveč prazni, je pa tudi res, da bi s kakšnim rastlinjem preveč skril zanimive tehnike gradnje. Oblikovno je bil meni najlepši slap, sploh spodnji del s spenjeno vodo. Skalovje je zanimivo, a preveč pusto, kakšen šop trave ali suha veja/korenina bi ga malo bolj poživila.
Tele kreacije se kar ne morem nagledati. Že odlična osnovna poanta, super izvedba, nasprotja barv so odlična, izvedba pa itak fenomenalna (od slapa, skalovja, bregov vode, lave... ) WOW. Kapo dol.
_________________ Sam da je TDI pa da je kesl poln ! ! !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu