Prijavil sem se na tekmovanje Brickstory, ki so organizirali sosedje. Za kategorijo sem si izbral naključno kategorijo številka 1 in dobil stare civilizacije. Ker so bile tematike Egipt in kamena doba že svoje kategorije, sem si pod to kategorijo predstavljal nekaj vmes in nastala je spodnja dioramca. Pa da dam še subixu malo inspiracije
Pridružen: 27 Maj 2011, 19:38 Prispevkov: 1097 Kraj: Koper / Ljubljana
Odlično narejeno, z veliko detajli, obenem pa ne zgleda natlačeno. Nekateri so prav posrečeni, na primer kamenodobno orodje, ki ga drži v roki mostiščarka.
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3590 Kraj: Ljubljana
Dobro si tole naredil. Vrata si se dobro spomnil. Je bila velikost omejitev? Jaz imam svojo končano, samo tvoj medved mi še manjka in par koc iz BL čakam, da naredim boljši voz. Se bom razpisal pri svoji predstavitvi.
@legofrik: nebi slikal od zadaj, ker ni lepo narejeno - samo da stoji in hiša je brez vrat.
@MajklSpajkl: nimate prava glasanja, je bila žirija in sem si prislužil 20€ kupon v eni BL štacuni. Tisto iz EB boš že z radensko not prinesel
@subix: tisto niso vrata, so kar sušila za cote Velikost je bila omejitev pri meni predvsem zaradi časa in pomanjkanja trans modrih plateov za vodo. Se vidi da je kopnega še vedno preveč, namen pa je bil narediti tudi drevak in lovljenje rib na njem ...
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3590 Kraj: Ljubljana
Četitke za nagrado!
In razlago o plašču. Sem res mislil da je pač ponjava pred vhodom in da ni pravih vrat. Vidim,m da si na net pogledal, kako so imeli hiše narejene, ker si dal rjavi bar po dolgem čez streho.
Vsakdanja opravila je v minifig merilu res težko narediti, ker ni tako majhnih kock z dovolj možnostmi pritrditve. Jaz se ubijam, kako bi naredil strojenje kože. Vlivanje bakra, peko kruha in voz z najstarejšim kolesom na svetu sem naredil. Morda se lotim lončarjev, samo mi je prostora na kopnem zmanjkalo.
Ful luštna vinjeta. Pa seveda čestitke za nagrado. Boš lahko z novimi kockami še vec MOCal (da ne bo samo SW ). Mi je všeč, da si postavil kolibo diagonalno na osnovo in s tem dobro izkoristil prostor.
Najprej čestistam za nagrado. Ne vem, kakšna je bila konkurenca, ampak po mojem mnenju je nagrada povsem zaslužena. Že sama ideja - mostiščarji - se mi zdi super, takšna domača, izvedba pa ti je tudi dobro uspela. Sicer sem tudi jaz plašč, ki se suši, zamenjala za vhodno zaveso, pa vseeno. Vse skupaj izgleda zelo pristno in poučno (plus dobiš tudi za uporabo figuric iz CMF), me pa predvsem zanima, kako sta deca nalovila tak zajeten kup rib.
Ja s čolnom, pa prej ko so jih gor vlekli jih je bilo 10, čolna pa ni, ker je ostalih 8 šlo po novo rundo. Ta dva jih bosta samo še očistila, ko žena prinese primerno orodje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu