Že nekaj časa si želim klasičen ameriški avto. Tole je nastalo pri zadnjem sproščanju - American Stripes v moji priljubljeni črno - zlati (rumeni) kombinaciji. Sedeži so v rdeči barvi (bom še delal na tem), vetrobransko steklo pa je malo preveč zakrivljeno, ampak izgleda pa lepo.
Feltne so bolj zoprnih barv (nimam črnih), radkape (kolesni pokrovi) pa ne gredo gor brez dolge akse (torej jih lahko namontiram le zadaj). Mi je pa všeč gladka škatlasta linija prednjega konca, zato sem moral dodati kromasto glavo motorja. Grba je posledica PF sprejemnika, ki bi jo najbrž moral še malo dodelati (tu mi je začelo zmanjkovati kock).
Pogled od spredaj razkrije, da je 8 čepkov širine premalo (gume grdo štrlijo ven) in bo treba iti na 10.
Ampak ko tole vozi, je pa UPH mašina. Ali kdo ve, kako bi namontiral lučke v tak avto. Ali ima Exoforce ali bionicle kako belo diodo?
Prav lep avto. PF sprejemnik si dobro vkomponiral. Jaz imam kar težave s tem.
Tudi meni so bili vedno všeč ameriške legende, kot thunderbird, predvsem pa mustang tam iz 60-ih.
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 1706 Kraj: Ljubljana
Teflon, kam bi pa luči priklopil? Če prav vidim je to tisto podvozje iz enega kosa in brez odpiranja monobloka in lotanja žic na kontakte od motorja ne bi šlo. Bi bilo pa fancy, vsakič ko daš gas se luči prižgejo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu