Kocke klub - www.kocke.si
     Kocke klub - s svojo lego.

Danes je 19 Jun 2013, 08:34

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: WIP: American Stripes
OdgovorObjavljeno: 16 Okt 2009, 10:21 
Odsoten
System
System

Že nekaj časa si želim klasičen ameriški avto. Tole je nastalo pri zadnjem sproščanju - American Stripes v moji priljubljeni črno - zlati (rumeni) kombinaciji. Sedeži so v rdeči barvi (bom še delal na tem), vetrobransko steklo pa je malo preveč zakrivljeno, ampak izgleda pa lepo.
Slika

Feltne so bolj zoprnih barv (nimam črnih), radkape (kolesni pokrovi) pa ne gredo gor brez dolge akse (torej jih lahko namontiram le zadaj). Mi je pa všeč gladka škatlasta linija prednjega konca, zato sem moral dodati kromasto glavo motorja. Grba je posledica PF sprejemnika, ki bi jo najbrž moral še malo dodelati (tu mi je začelo zmanjkovati kock).
Slika

Pogled od spredaj razkrije, da je 8 čepkov širine premalo (gume grdo štrlijo ven) in bo treba iti na 10.
Slika

Ampak ko tole vozi, je pa UPH mašina. Ali kdo ve, kako bi namontiral lučke v tak avto. Ali ima Exoforce ali bionicle kako belo diodo?

Deli na Facebook-u Deli na Twitter-ju
Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Okt 2009, 11:46 
Odsoten
Duplo
Duplo

Kraj: Ljubljana
Prav lep avto. PF sprejemnik si dobro vkomponiral. Jaz imam kar težave s tem.
Tudi meni so bili vedno všeč ameriške legende, kot thunderbird, predvsem pa mustang tam iz 60-ih.

Ja, feltne pa bi bile prav lepe črne ali kromirane. Dve diodi http://shop.lego.com/ByTheme/Product.aspx?p=8870&cn=245 sem jaz dobil v PF kompletu , a verjetno to poznaš.

LP

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Okt 2009, 14:56 
Prisoten
Mindstorms
Mindstorms
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Teflon, kam bi pa luči priklopil? Če prav vidim je to tisto podvozje iz enega kosa in brez odpiranja monobloka in lotanja žic na kontakte od motorja ne bi šlo. Bi bilo pa fancy, vsakič ko daš gas se luči prižgejo :excited:

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na: