Zamislil sem si beli stolp, ki stoji na meji med zeleno in sivo deželo. Stolp je nekakšna izvidnica s stražarji. Nekega dne jih obišče sel s kraljevim sporočilom...
Da ne bodo samo sivi stolpi in hiške, nekaj drugačnega v drugi barvi.
Še ena fantastična kreacija izpod tvojih rok! Meni je pri tem stolpu najbolj všeč ravno to, da deluje tako optimistično v teh svetlih barvah. Sel zagotovo prinaša dobre novice.
Super kreacija.
Najbolj mi je všeč sredinski del stolpa, kjer se ločita spodnji in zgornji del. Zgleda kot neke vrste delilnik z grbom.
Navdušujejo me tudi okvirji oken in to zato, ker so v rjavo-rdeči barvi (temno rdeča seveda). Ne bi nikoli pomislil, da bi ti dve barvi šli tako lepo skupaj.
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2466 Kraj: Ljubljana
Jaka, ne vzemi to, kot grajo ali za slabo, a zadnjič smo te opravljali (najbrž se ti je kolcalo ), da delaš sicer super kreacije, ampak so vse po istem kopitu oz. so si iz kreacije v kreacijo vedno bolj podobne, saj je način gradnje več ali manj vedno enak, le kakšni detajli spremenijo obliko.
Resnično je škoda, da nimaš večjega nabora kock, da bi lahko naredil večjo kreacijo ali mini dioramo ali pa se iz temačnega srednjega veka prestavil v moderno dobo in skreiral kakšno moderno stanovanjsko hišo ali vila-blok ali komercjalno zgradbo - shopping center ali karkoli modernega, ki bi recimo pasalo v mesto.
Pridružen: 06 Apr 2008, 19:54 Prispevkov: 338 Kraj: Novo mesto
Tale podstavek, na katerem stoji stolp, in je v vsaki kreaciji - se samo meni zdi, al je sestavljen iz veliko kock? Daj ga razdri, v njem vidim še eno kočo, ali pa dodaten nabor kock za kakšno drugo kreacijo.
Super drugače, samo se podpišem pod Legofrika - kreacije so zelo lepe, vendar se ponavljajo.
A kar opravljali ste me. Zanimivo. Legofrik, nič ni narobe z kritiko, ta je vedno dobrodošla. Res se že predolgo ponavljam. Vem, da bom moral tudi kaj novega sestavit, ne samo zaradi tega, da ne bodo postale moje kreacije dolgočasne, ampak da bom tudi kaj napredoval v tehniki. Se pa res težko odmaknem od fantazijsko-srednjeveške teme in poskusim kaj novega...
Vsake toliko časa opravim nakup preko bricklinka, tako da se kocke počasi le nabirajo. Seveda pa tudi vsake toliko kupim kakšen set,ki se mi zdi vreden nakupa.
Se opravičujem in mi je žal, ker postajam dolgočasen s tem ponavljanjem. Pač mi je pri takšnem sestavljanju najbolj udobno in pri tem zelo uživam, kar mi je seveda najbolj pomembno...
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2466 Kraj: Ljubljana
Jaka, nimaš se kaj opravičevat. Mi bi smo te opravljali zato, ker bi te radi videli na KF-ju, 100% pa tudi obiskovalci. A tam z eno kreacijo 32x32 ni kaj početi. O tem sva itak že govorila.
Je pa res, da je najbolje, da človek sestavlja tisto, kar ga najbolj veseli. Marsikdo od nas, ki je udeležen KFja dostikrat sestavlja nekaj, kar ga sicer veseli, a je primarno potrebno za KF. Je fajn, a ker je nuja, se kmalu porazgubi ta občutek prostega sestavljanja.
Le tako naprej!
LPG
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu