Vinjeta je nastala na hitro, ko so otroci za pol ure odšli k mami na "dopust", jaz pa sem pospravljala kocke. Namiguje pa na mojo nenadarjenost na področju skrbi za rože.
O, mislim da tale roža potrebuje še dodatno skrb. Na vrhu je krasen popek. Še malo vode zanj, da se razcveti.
Z lestvijo bo najlažje priti do popka.
Takole, cvetek, voda je tu, zdaj pa pokaži svojo lepoto!
Roža se razbesni: "Ej, ženska, uničila si mi frizuro!!!"
Haha super vinjeta....Me je prav razvedrila, posebej ker tudi pri nas nismo preveč nadarjeni za rožice gojit. Zgodba je super, všeč mi je kako si z dodajanjem in odvzemanjem drugih stvari(lestev, zalivalka,...) ustvarila zanimivo zgodbo. Obrazi so pa itak carski
_________________ Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once he grows up.(Pablo Picasso)
Haahahahaha kako sem se nasmejala zdajle!!! Ampak se mi pa prav smili deklica, ker jo je roža takole prestrašila. Komaj čakam tvojo naslednjo vinjeto. Zagotovo bo spet kaj zelo zanimivega!
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3590 Kraj: Ljubljana
Oho, Marry Poppins je presedlala iz Duplo na Basic! Fenomenalen začetek, lep dokaz, da rabiš le nekaj kock in izvirno idejo za enkraten MOC.
Fantje (in punce), dobili smo resno konkurenco...
@marry poppins: Odlično ti gre od rok ''pospravljanje'' kock. Tale vinjeta je super, vsebina pa še toliko bolj zabavna vsaj za tiste, ki smo podobne vrste. Res bi se lahko večkrat lotila ''pospravljanja'' Basic kock, da bi lahko na forumu uživali ob teh ''pospravljalnih'' kreacijah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu