Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2464 Kraj: Ljubljana
Kot celota, Ni slabo.
Le te majhni blatniki mi nekak ne sedejo. Vem, da je težko naredit blatnike pod kotom, če sta dve kolesi tako blizu skupaj. Mogoče bi vsaj zadej izpadlo bolje, da je blatnik v kosu en čez obe kolesi, kot imajo tudi originalne hruške. Za sprednji dve kolesi pa nimam ideje - mogoče 1x1 brick s studoma na vsaki strnai in čez njiju slope - sirček?.
Je pa lepo izpadel zadnje del hruške z lestvijo.
LPG
Zadek je izpadel lepo, samo vidim tam neke porumenele kocke, a ti je zmanjkalo peroksida? Jaz sem malo obseden s tem, da imam lepo vzdrževane kocke, zato imam vedno veliko peroksida na zalogi, ker tele svetlo sive, modre in bele kocke rade porumenijo, tko da ti lahko odstopim kakšen liter, pa bodo takoj kot nove
Vpetje bo še dodelano, res zgleda malce smeško, prav tako bo še malce zmanjšan mehanizem za vlivanje betona v hruško.
Kar se tiče pa blatnikov; če vmes ni nič zgleda prazno in pusto, ker so potem kolesa preveč narazen, tudi če jih offsetam za 1/2 kocke, brick s sirčkoma pa ne pride vmes tko da je tole trenutno najboljša rešitev.
@tadej tiste kocke so stare sive barve, medtem ko so druge nove sive in tako pride do razlike.
_________________ LEGO is not a hobby! It is a way of life!
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2464 Kraj: Ljubljana
Aja, no men se kolesa niti ne zdijo preveč narazen, če ni blatnika vmes.
A si probal mogoče namesto tajla 1x1 dati sirček gor, ki bi se mogoče lepo prilegal zgoraj na "streho" blatnika, levo in desno pa bi bilo lepo pod kotom? Najbrž bi lepo zapolnil tisto kajlo, ki nastane. Ugibam pač.
LPG
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu