Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2466 Kraj: Ljubljana
Kreacija je nastala za potrebe KF-ja.
V bistvu ni nič posebnega, le velika gmota, polna panelov, s katerim se najlažje pridobiva na višini oz. na velikost nasploh.
Pogled na prazno zadnjo stran.
Še slika z vagoni, ki so last abnormala in jih je posodil za KF (hvala!)
Meni je pa ta kreacija prav "nora" in bi tako lepo pasala sredi enega žitnega polja da je že kar malce kičasto! Če je kdo kdaj igral transport tycoon bo vedel o čem govorim.
Super!
_________________ Yo-ho-yo-ho a pirates life for me! - Every pirate deserves a short drop and a sudden stop!
"v bistvu ni nič posebnega, samo velika gmota..." je nekdo dejal!
Meni se pa zdi prav posrečena kreacija, morda enolična, kar se barv tiče (pa saj silosi so bolj enobarvni), ampak odlična, kar se tiče same ideje. V celoti z vagoni izpade prav enkratno.
En detajl pa vseeno manjka: takšna postajališča s silosi nimajo samo naprav za nakladanje, ampak tudi naprave za razkladanje - na tleh ob progi so jaški, prekriti z rešetkami, kamor se stresa tovor iz hopper vagonov. Union ima takšno postajališče s silosi!
Ze na KFju sem ta silos obcudoval. Sam sem se ze parkrat poskusal lotit necesa podobnega, pa mi nekako nikoli ni uspelo prevec dobro. Vagoni pa so enostavno super zraven!
@medex
Ne samo transport tycoon ampak tudi openttd, ki je klon (oz. open source nadgradnja) TTja oz. TTDja in ima tudi mrezno in boljso AI podporo, ter tece na veliko platformah. Se zdaj ga tu in tam zazenem.
Ravno sem malo surfal po Brickshelfu, pa tam vidim tole! Poleg tega in dveh mojih map pa je med nedavnimi mapami bila še ena slovenska! Tako malo ans je, Brickshelf pa tako velik. Dobri smo!
Meni osebno je silos všeč. Točno tak kot je v resnici; puščoben in dolgočasen. Ampak takšni pač so silosi! Prav dober dodatek, ki ga mora imeti vsako veliko LEGO mesto. Kaj še ostane velikim?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu