Predstavljam en stacionarni MOC. To je vesoljski trezor, ki ga imajo ne-dobri vesoljci. V njem shranjujejo sreblate (srebro + zlato = sreblato ) palce. Trezor ima premično steno, ki jo lahko aktivira samo glavni vesoljc, in sicer samo s posebnim glasom, kadar zakašlja Tole pa je parodija na ane
P: ''Evo šefe, prnesu še eno sreblato palco.''
Š: ''Dobr si to uštimu, kr not jo odlož.''
Š: ''No, kr odlož jo not...''
P: ''Hmm...''
Š:''Ja pa ka jo boš že odložu not!?!''
P: ''Hmm...''
Še zdej se ne ve, kje je tista sreblata palca!?
Ta trezor se ponavadi skrije v kontejner, ki ga potem prepeljejo z DCC-jem.
Lep trezor! Lepo se poda k tej vesoljski tematiki! Po slikah sodeč je ta sistem odpiranja vrat zelo učinkovit! Mene osebno malce motita tisti zeleni kocki na vratih trezorja. Drugače pa je odličen!
Pa tudi zgodbica je zanimiva!
Moram priznati, da je trezor sicer "običajen" vesoljski trezor, ampak zgodbica pa zmaga!
Glede na to, da pri vesoljcih prevladujejo neke temne barve, je ta trezor prava poživitev in tudi tisti dve zeleni ročki dobro izpadeta zraven, sploh ko je še tisti zelenček (spominja me na kobilico) zraven. Se pa bojim, da je prav zaradi barve preveč opazen.
Hehe, me veseli, da se vam dopadejo prigode vesoljčkov
Trezor je pa narejen iz vseh manjših rumenih kock, kar jih je v setih SPIII. Zato tud ni blo neke hude izbire, ker kock iz različnih tematik ne mešam med seboj
Trezor je trenutno rumene barve, ampak ima to lastnost, da spremeni barvo, ko ga je strah
Meni je pa ravno ta barvna kombinacija kar všeč(sploh rumena, ki se mi zdi poleg vijoločne v space police najbolj posrečena).A je bil tale trezor na zadnjem KF v ljubljani? Se mi zdi nekam znan...
Zanimiva je slika, kjer stojijo vsi okoli palic in razmišljajo kaj bi naredili s takim bogastvom .
_________________ Will Chapman&Brick Arms->Masters of Lego guns
Meni se zdijo zelo domiselna vrata trezorja - namesto da bi se zavrtela prek tečajev kot običajna vrata se ta kar zložijo na stran. Fajn ker ostane več prostora za nalaganje Mogoče bi ga lahko še malo okrasil na vrhu, s kakšno elektroniko ali čim takim, bi izpadel še bolj vesoljsko. Drugače pa zelo dobro!
_________________ OMG you're actually reading this
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu