Kocke klub - www.kocke.si
    Kocke klub - s svojo lego.
Prva stran forumaForum   FAQFAQ   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   SkupineSkupine   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil  Zasebna sporočilaZasebna sporočila  PrijavaPrijava 
Arhiv 01 KF - KockeFest - LEGO delavnica in razstava LEGO kr
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po Kocke klub - za LEGO ljubitelje forumu -> ARHIV
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Shadow
System
System

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 17:43
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 21, 2008 20:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Domen
Mal sem pogrešal "regionalno" mladino, ker sem bil nde edin iz TRB gor Sad . Glej da drugo leto prideš.

@Airwolf
Twoj Mindstorm je bil men zakon, sploh ko premisliš za koliko različnih stvari ga lahko porabiš( z dokupom dodatnih senzorjev).Sem pa gledal malo cene in so tle pri nas v EU precej zasoljene(300€ Vs 300$), tko da ga bom vrjetno kupil kar lepo v US in ga prritovoril sem.
Že vidim moj home made alarm, ki bo zopet spravil okoliško prebivalstvo ob živce... Mr. Green

Kar pa se tiče Teflonovega robotka; izredno dobro narejena osnova. Sedaj pa samo nadgradi in dodaj kakšno šasijo gor(magari Exo Force). Bomo mel Mini mecha competition naslednjič. Very Happy Takoj odkupim Slinjenje
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
bakh
System
System

Pridružen/-a: Tor Jul 2008 9:17
Kraj: Pivka (okolica)

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 21, 2008 22:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No tokrat so z moje strani bli samo Gusar OOB, za naslednjič pa upam da bo tudi kak MOC ali pa vsaj MOD na ogled.
Drugače pa je bilo fenomenalno Slinjenje , naslednjič sem 100% zraven, upam pa, da bolj aktivno kot tokrat .

Wanted list
Bricks Reactor
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Cwetqo
Technic
Technic

Pridružen/-a: Sob Avg 2008 13:52

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 22, 2008 0:49 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

domen je napisal/a:
T00000000000000 Samo da je uspelo!! Koliko pa je sedaj članov??

Pa še ali je šlo kaj po lesenih igračah (če so sploh bile tam)

No, jest sem danes dobil člnasko izkaznico z številko 33! Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Andrej_ID
Gost

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 22, 2008 8:16 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ooooooooooooo fantazija ej... Slinjenje Slinjenje

res sem vesel ko vidim da se ta scena razvija v Sloveniji. končno...
Nazaj na vrh
Scania
System
System

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 16:54
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 22, 2008 14:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Cwetqo je napisal/a:
domen je napisal/a:

Ka da me nisi poiskal. Namreč zate sem imel kiblo od rovokopača, pa mislim, da te je tudi VW freak iskal. Wink
Nazaj na vrh
Shadow
System
System

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 22, 2008 16:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj če bi bli tko prijazni pa bi dal svoje slike gor, ker jaz še zdaj ne vem kdo je kdo( pa sem vas skor sigurn vse srečal na Legofestu)?
Nazaj na vrh
legofrik
Mindstorms
Mindstorms

Pridružen/-a: Pet Mar 2008 15:31
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 22, 2008 17:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Shadow... se bomo posvetovali, če odkrijemo naše identitete. Smile
Saj veš kako je potem s publiciteto - konec miru in paparazi na vsakem koraku. Wink
Nazaj na vrh
VW freak
Technic
Technic

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 19:04
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 22, 2008 17:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Scania je napisal/a:
...pa mislim, da te je tudi VW freak iskal. Wink

Jup, drži. Imam ono robo zate, ki si jo naročil.

LP
Cwetqo
Technic
Technic

Pridružen/-a: Sob Avg 2008 13:52

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 23, 2008 0:17 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Scania je napisal/a:
Cwetqo je napisal/a:
domen je napisal/a:

Ka da me nisi poiskal. Namreč zate sem imel kiblo od rovokopača, pa mislim, da te je tudi VW freak iskal. Wink

Prišel sem samo na hitro, z boljšo polovico in to sredi najhujših priprav na poroko, tako da sem samo naredil en krog, podpisal pristopno izjavo in odhitel naprej. Ko bo tole mimo (do konca tedna) pa vaju povabim na drink in prevzamem naročeno... Smile
Nazaj na vrh
VID
System
System

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 17:53

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 23, 2008 7:51 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz še enkrat izrekam vse pohvale za izvedbo Kocke festa. Res ste se zelo potrodili. Vesel sem tudi, ker sem spoznal veliko novih ljudi - vw freak (tnx za dobavo part-ov), subix, airwolf, teflon..in po dolgem času videl Legofrika Smile

Shadow je napisal/a:
kaj če bi bli tko prijazni pa bi dal svoje slike gor, ker jaz še zdaj ne vem kdo je kdo( pa sem vas skor sigurn vse srečal na Legofestu)?

He he, Shadow mi smo se malo bolj spoznal. Upam, da si na koncu hitro ujel vlak Smile
Evo, morda na tvoj predlog moja slika in slika od red_head-a takoj po kocke festu:

Drugače pa še nekaj gibljivih vsebin iz kocke festa Cool :

Legofrik city:
http://www.youtube.com/watch?v=vbQnupeKGAA

Presenečenje v obliki kamijona:
http://www.youtube.com/watch?v=5WITckyMr5I

Roboti 1:
http://www.youtube.com/watch?v=mrFaX5YIIgQ

Roboti 2:
http://www.youtube.com/watch?v=KMg3IYJvoeI

Če hočte jih lahko dodate tudi direktno pod rubriko KockeFest.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
teflon
System
System

Pridružen/-a: Pet Apr 2008 13:17

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 23, 2008 9:20 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

legofrik je napisal/a:
Za neučakane je galerija slik na povezavi 01. KockeFest - 18.10.2008

Legofrik, je možno v galerijo dodati še moje fotke?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
legofrik
Mindstorms
Mindstorms

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 23, 2008 9:26 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

teflon,
sem dodal tudi nekaj tvojih slik in nekaj zblj-evih - naredil sam malce izbora, ker če bi dal vse slike gor, bi jih bilo skupaj čez 200, v čemer pa niti ne vidim smisla, ker se podvajajo oz. so isti motivi slikani z malce odklona.
Nazaj na vrh
legofrik
Mindstorms
Mindstorms

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 23, 2008 9:30 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Shadow je napisal/a:

Na spletni strani pri KockeFestu je slika, kjer je zbrana vsa ekipa in iz leve proti desni smo: Scania, VW freak, Zblj, Skandinavc FH, Legofrik, Admin Wink , teflon, subix, coach in airwolf.
Nazaj na vrh
Shadow
System
System

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 23, 2008 14:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@ VID
hehe,res je pa še enkrat hvala za prevoz Razz

@legofrik
Najlepša fala Razz za info, bom vsaj vedel kdo je kdo Embarassed
Nazaj na vrh
Casey.
Duplo
Duplo

Pridružen/-a: Pon Nov 2008 19:53

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 16:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Cwetqo je napisal/a:
domen je napisal/a:

moja članska izkaznica pa ima številko 32 Very Happy
heh

uglavnem zadeva je bla odlična, upam da se čimprej ponovi, torej kdaj bo kockefest pt2 ? Smile

pa še neki. nevem če sm opazu ampak pomojem ni blo, torej lahko bi se 'pod' vsak MOC oziroma maketo al karkol je pač razstavljeno napisal ime razstavljalca oz čigava je tista zadeva..
sploh mi je bila všeč tista lego ulica na začetku unga mal večjega prostora, tist je blo res kul Wink nevem kašn bi biu strokovn izraz za ta izdelk ker se komi v zadnem času seznanjam s temi kraticami in podobno.
Mr. Green

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po Kocke klub - za LEGO ljubitelje forumu -> ARHIV Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 4 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu