|
|
|
| Kocke klub - s svojo lego. |
|
|
|
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
legofrik Mindstorms

Pridruen/-a: Pet Mar 2008 15:31 Prispevkov: 2141 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2008 6:51 am Naslov sporočila: Arhiv 01 KF - KockeFest - LEGO delavnica in razstava LEGO kr |
|
|
Spoštovani,
z veseljem vas obveščamo, da bo Kocke klub - www.kocke.si organiziral KockeFest - prvo odprto LEGO delavnico in razstavo LEGO kreacij v Sloveniji. KockeFest bo v soboto 18.10.2008 med 10:00 in 17:00 v Osnovni šoli Vižmarje - Brod, Na Gaju 2, Ljubljana - Brod.
Do tja najlažje pridete z avtom (na voljo je dovolj parkirnih mest) ali še bolje z avtobusom številka 8. Družine so dobrodošle, saj vstopnine ne bo.
KockeFest bo nudil:
- igralni kotiček, kjer boste lahko samo iz klasičnih kock (velikost 2x4) izdelovali lastne kreacije. To bo zanimivo tudi za starše, saj se bodo lahko spomnili svojih LEGO začetkov. Vaše LEGO kreacije bomo ocenjevali ob 12:00 in 16:00. Najboljše prejmejo LEGO nagrade.
- tekmovanje z LEGO vozili na daljinsko vodenje po LEGO poligonu, kjer se boste lahko pomerili z ostalimi sodelujočimi.
- predstavitev Mindstorms NXT robotike
- razstava lastnih LEGO kreacij obiskovalcev foruma Kocke kluba različnih tematik
- razstava LEGO dioram (maket) tematik: gradbišče, vlak, gusarji, vitezi...
- prostor za razstavo LEGO kreacij obiskovalcev - prinesite s sabo svoje izdelke in jih pokažite ostalim!
- LEGO bazar, kjer boste lahko med sabo kupovali in prodajali LEGO kocke
- trgovina z lesenimi didaktičnimi igračami in trgovina z LEGO igračami
- nasvete prekaljenih LEGO mačkov nadebudnim zlagalcem kock
Vljudno vabljeni!
Nazadnje urejal/a legofrik Ned Nov 15, 2009 15:02 pm; skupaj popravljeno 2 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
legofrik Mindstorms

|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 10:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Obvestilce glede objav v medijih in ostalo.
Preden smo začeli z LEGO delavnico smo sestavili ekipo orgnaizatorjev, kjer smo si razdelili dela in naloge. Sem spada tudi obveščanje tako prek medijev, kot tudi leplenje plakatov in delitev letakov.
Vemo, da ste nekateri nadobudni in bi nam radi priskočili na pomoč tudi na svojem koncu, vendar vas naprošamo, da tega ne počnete na svojo roko. Nič ni narobe, če na glas poveste, kdaj bo delavnica, ni pa zaželjeno, da sami izdelujete reklamni materjal in ga raznašate oz. lepite naokoli.
Če zaradi tega ne bo zaželjenega obiska, bomo pri naslednji delavnici ravnali drugače. Za to delavnico pa, kdorkoli pač želi, lahko svojim prijatelejm in znancem pošljete e-mail z naslednjo vsebino:
--------------------
Naslov: KockeFest - LEGO delavnica in razstava LEGO kreacij
Besedilo:
Živjo!
Ker vem, da se ti ne da brat dolgih mejlov, je spodaj link do slike. Mogoče te pa zanima.
http://www.kocke.si/kockefest/
LP
--------------------
Še enkrat vas naprošamo, da NE kopirate oglasa z zgornjega linka in ga NE razpošiljate naokoli v drugačni obliki, kot e-mail z zgoraj navedeno vsebino.
Hvala.
PS. Če se lahko malce pohvalimo
Slikan je oglas, objavljen na UPC-jevem kabelskem info kanalu na področju Ljubljane.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zblj Gost
|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 11:55 am Naslov sporočila: |
|
|
| Juhu! To deli Grega! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
legofrik Mindstorms

|
Objavljeno: Pet Okt 10, 2008 11:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Zahvala gre tudi reviji Joker za objavo oglasa na njihovi spletni strani www.joker.si.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Cwetqo Technic

Pridruen/-a: Sob Avg 2008 13:52 Prispevkov: 613
|
Objavljeno: Pet Okt 10, 2008 11:22 am Naslov sporočila: |
|
|
| Kako bo pa izvedeno da ne bo kdo kaj "sunil"? Predvsem mislim na to, da ne bi kaj zmanjkalo če prinesem katero od redkejši zadev, recimo 8448, Cybermaster ali kaj podobnega? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
legofrik Mindstorms

|
Objavljeno: Pet Okt 10, 2008 13:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Kar se ukrepov proti odtujitvi tiče, bomo zadevo skušali rešiti z "grajskim kanalom". Torej bo med kreacijami, ki bodo razstavljene na mizah in obiskovalci prostor, ki bo oddaljen vsaj en meter, da se kreacij ne bodo mogli dotikati. Poleg tega pa je zaželjeno, da ste razstavljalci svoji kreacij tudi poleg njih oziroma, da eden vzame pod nadzor več kreacij. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
teflon System

Pridruen/-a: Pet Apr 2008 13:17 Prispevkov: 391
|
Objavljeno: Pet Okt 10, 2008 18:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
@cwetqo: Jaz bom razstavil superavte: 8880, 8448 in 8466. Če boš prinesel svojega 8448, bi te prosil, da narediš drugo verzijo kot kupe, ki si ga predstavil, morda kabriolet. Jaz sem načrtoval predstavitev kupeja (tudi zaradi tega, ker se lepo vidi kopiranje vrat na 8466 ) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
coach System

Pridruen/-a: Pet Apr 2008 21:52 Prispevkov: 176 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 10, 2008 18:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poleg vrvi debela, modra, neprijetna na dotik), ki sem jo obljubil za "grajski jarek", bom imel s seboj tudi kij za baseball. Predlagam tudi napise ob kreacijah in na vhodu: npr. "Lego kreacije so last privatnih zbirk. Zato prosimo obiskovalce, da se jih ne dotikajo. Hvala."
Matjaž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Moderator

Pridruen/-a: Pon Maj 2008 16:12 Prispevkov: 322 Kraj: Tržič
|
Objavljeno: Pet Okt 10, 2008 20:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bom poleg Mindstormsa prinesel še 8480 (ravno dobil) in 8479 (ravno dobil) ter 5206. Ves čas bom pazil na Mindstormsa, pri 8480 bo napis, da ne deluje, saj manjkajo kabli. 8489 pa bo deloval v okviru Mindstorms demonstracije. _________________ LP Gašper |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
teflon System

|
Objavljeno: Pet Okt 10, 2008 20:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Delujočega 8480 imam jaz, sem ravno napolnil baterije. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Cwetqo Technic

Pridruen/-a: Sob Avg 2008 13:52 Prispevkov: 613
|
Objavljeno: Sob Okt 11, 2008 16:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
OK, 8448 bom predelal v kabrio, 8880 bom sestavil alternativni model ( formulo), če ga že dom, Cybermaster bom tudi probal če sploh še dela...
8275 (buldožer), 8439/8459 (nakladač) in 8386 (ferrari f1 1:10) ima že kdo? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
teflon System

|
Objavljeno: Sob Okt 11, 2008 16:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Hm, imava podoben okus?! Gradbenih zadev jaz ne bom prinesel, tako da you're welcome. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Shadow System

Pridruen/-a: Ned Avg 2008 17:43 Prispevkov: 419 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Sob Okt 11, 2008 16:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
| jaz pridem sigurno, me pa zanima če gre kdo s štajerskega konca, pa bi se lahko zmenili za prevoz; drugače grem pa z vlakom. Kar ap se tiče varnosti LEGO kock; res je najbolše da se razdeli(mo)jo posamezni člani ob mizah tako da ne bo kaj izginilo. Res nebi rad da se kaj takega sploh zgodi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zblj Gost
|
Objavljeno: Sob Okt 11, 2008 17:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Ja jaz sem z Velenja, pa sem mislu, da se dobimo tam v goši pri Celju. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Moderator

Pridruen/-a: Pon Maj 2008 16:12 Prispevkov: 322 Kraj: Tržič
|
Objavljeno: Sob Okt 11, 2008 18:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Cwetqo je napisal/a: | Cybermaster bom tudi probal če sploh še dela...
? |
Če ti slučajno ne dela, ga vseeno prinesi, pa bom pogledal, ker pri legu največkrat odpovejo kontakti (niso prispajkani). _________________ LP Gašper |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|