Predstavljam vam svojo najnovejšo kreacijo-robota, ki se imenuje Bull. Tako ime mu je pripadlo zaradi rogov na glavi, kar lahko lepo vidite na sledečih slikah.
Celoten robot je visok približno 17 cm (do vrha rogov). Rogove sem dodala zato, da ne izgleda pusto in da je bolj strašen.
Zadnja stran.
Roka od blizu. Ima le 4 prste, saj za petega ni prostora.
Zapleteno sestavljena noga (tako je pač nastalo).
Robot razstavljen na posamezne dele.
Zlahka pleše breakdance, saj ima veliko gibljivih sklepov.
Lahko se ga uporabi tudi kot bojevnika. Zna tudi nekaj malega zapeti, čeprav nima veliko posluha.
>>Hvala, da ste si vzeli minutko svojega časa in si ogledali moje slike.<<
>>Se vidimo prihodnjič!<<
Robot je nastal po naključju, ko sem hotela sestaviti majhnega robota pomočnika in mi ga ni uspelo. Tako sem se lotila sestavljanja in nastal je Bull. Ima 6 gibljivih sklepov (rame, zapestje, kolena) in vrtljive roke ter noge. Pozabila sem povedati da bull v angleščini pomeni bik.
_________________ Če je LEGO, je dobro.
Zadnjič spremenil skelemen, dne 14 Nov 2010, 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Ni ravno moje področje, se mi pa zdi zanimiv. Glede kombiniranja gibljivih sklepov in barvne kombinacije se mi zdi, da ti je robot lepo uspel, da ne deluje preveč pisano. Vsekakor pa si z zanimivim opisom lepo predstavila kreacijo.
Mi je všeč! Jaz bi ga sicer raje poimenoval Minotaver, ko ima ravno že nekaj človeških lastnosti Roke so mi ful všeč, sploh detajli s prstki (vključno s palcem), na nogah pa morda pogrešam gibljive gležnje. Poskusi. Mogoče ti uspe kaka primerna modifikacija za piko na i.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu