Leto: 2010
Starostna skupina: 5 - 12
Število kosov: 22
Število figuric: 1
Cena: 2,99 eur (S@H)
Pri nas v Mullerju je cena enaka, drugje ga ta hip še nisem zasledila.
Pozdravljeni vsi zbrani, skuštrani al' počesani! Dvorni norček Maksimiljan vas zabaval bo cel dan
Da sem slabe volje? To se vam le zdi. Na glavo se postavim, in že se mi smeji. In še ena za slovo, si stolp postavim na glavo!
Če fotka pa kaka se temna vam zdi - oprostite - razsvetljava ta grajska najboljša pač ni.
Pa naj bo enkrat za spremembo vsa vsebina škatle po delčkih predstavljena nazadnje:
Sestavljanje je sila enostavno, zadostuje že pogled na sliko na škatli, a vseeno lahko odprete še načrt, če radi 'komplicirate'. 'Gratis' kock ni veliko; 3 male, okrogle.
Dvorni norček me je s svojo simpatično pojavo in lepimi barvnimi kombinacijami očaral na prvi pogled, že ko je Cwetqo na forum prilepil slikice novosti na S@H in tako se danes v Mullerju nisem mogla zadržati; simpatični dvorni šaljivec je kar sam skočil v nakupovalno košaro.
Zadnjič spremenil mary poppins, dne 22 Maj 2010, 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
mmm zanimivo. To so svetlo modre kocke? Tega pa še nisem nikjer zasledil novo?
Kot sem že omenil nekje. Zelo lep setek, ampak več odtega žal ne bo šel. Kupiš enega ali dva.
rajši bi ga vtaknili v kak večji set kor je blo to pri prejšnjem castlu- v Bridge Tower defence.
Kocke so tudi splošno uporabne. Pa noge tudi niso slabe za kakšne pisanohlačnike
@reanu: Mislim, da je modra čisto navadna modra. Po moje je fleš naredil svoje in na fotkah deluje svetleje kot v resnici.
Meni je pa všeč, da je dvorni norček samostojen set(ek). Če sodim po sebi, ga bo verjetno kupil še kdo, ki sicer ne kupujejo setov z grajsko tematiko na veliko.
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 1741 Kraj: Ljubljana
Tale obesek boš v Slo težko dobil, ker jih nihče ne uvaža. Bo treba do Minhna v LS, za kje bližje vsaj jaz ne vem. Redna cena obeskov je 4€, tako da se bistveno bolj splača kupiti impuls set in če že rabiš obesek, ga zlepi in mu daj vijak v glavo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu