Po dolgem času Moc z moje strani. Gre za srednjeveško gostilno s pripadajočimi objekti. V bistvu gre za posnetek enega starejšega moca
(2005 http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=304684) v novejši preobleki z izrazitejšimi detaili. Liki se malo navezujejo na sedmerologijo Georgea R.R. Martina Igra prestolov.
Ooooo, tale gostilna je pa nekaj posebnega! Moram pohvalit za zanimivo izvedbo raznih podrobnosti. Že takoj mi je v oči padel velik lonec na štedilniku, poln ''zelenjave'', pa razlita voda iz posode, barvaste stekleničke na polici nad sodi... Že sama stavba deluje ogromna in masivna, da je pa potem še tako opremljena, je pa sploh super. Všeč mi je, da ima hiša izkoriščeno tudi podstrešje, da so notri vse sobe lepo opremljene z bistvenim. In svečke ob postelji!
@Turambar: Kako velik pa je tloris te stavbe? Deluje mi velik, vsaj po oceni višine strehe. Mi lahko poveš, v kakšni zvezi so ti minifigi z Igro prestolov? (sem brala prvo knjigo, pa me zanima, od kod navdih). Bi pa lahko morda malo opisa dodal k slikam.
Da ne kompliciram po nepotrebnem, gostilna mi je res zelo všeč.
Da ne bo kdo mislil, da me ta in podobne kreacije pustijo ravnodušnega. Ker to ni "moja" tematika običajno ne komentiram, občudujem pa vseeno, tako potiho iz ozadja.
@subix: Tako je pnevmatika dviguje lovko (spodi je še air tank da ni treba skoz pumpat).
@redhead1982: Velikost je 34x34 čepkov saj na vsaki strani gleda streha čez rob za en čepek, kar se knjige tiče pa MOC nima nobene resne zveze z njo samo to da je gostilna zvesta hiši Lanister.
Lepo je spet videti tvojo kreacijo. Se ne bom na veliko razpisala, ker so mi v glavnem všeč tiste podrobnosti, ki so jih hvalili že ostali.
Najbolj pa me zanima, katera žival steguje zeleno lovko iz vodnjaka.
Sama sem najprej mislila, da je nekaj zelenega skočilo v vodnjak, da se odžeja, ven pa kuka rep.
@MedVedek: Ideja za ta MOC je stara vsaj pet let ko sem zgradil prvo verzijo. Takrat mi je manjkalo veliko kock do realizacije kakršno sem hotel. Ta projekt sem nosil v glavi kar nekaj let in nabiral delce zanj, zgradil pa sem ga približno eno etažo na dan (tu ne mislim 24h, ampak 4h max) ter okolico v enem dnevu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu