Na kratko predstavljam futuristični senčnik, ki ga uporabljajo v ogromnik steklenih kupolah, nekje v vesolju. Kreacija je nastala med ustvarjanjem MOCa za KF. Taka sipl zadeva, mogoče bo celo komu všeč
Še slike:
''Plahtam'' se da nastavljat različni naklonski kot:
Še dve ''familiarni''
Lp
Zadnjič spremenil Skandinavc FH, dne 09 Okt 2010, 23:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Všečne futuristične oblike , samo še par miz in na njih manjka pa bi bil MOC perfekten.
Vsekakor zanimiva ideja, pa tudi uprabnost( vsaj meni) je precej velika.
_________________ Will Chapman&Brick Arms->Masters of Lego guns
Meni se zdi, da bi bil takšen senčnik letos v najhujšem delu poletja odlična rešitev za vsak letni vrt gostilne, ki ji primanjkuje dreves.
Kot "vesoljska" kreacija spa se mi zdi še posebej posrečen, ker to tematiko v glavnem povezujem z vesoljskimi vozili oz. plovili, tole je pa nekaj čisto drugega.
Hehe, vesoljci ne pijejo piva Ja, največkrat se v vesoljski tematiki pojavljajo raznorazna plovila, zato je tole neki novga. Za ostalo opremo bi pa rabu kr več posebnih kock, za stole, mize, šank in te stvari
@Matko: na drugi sliki se vidi, če dobr pogledaš, da so plahte pritrjene s Plate 1 x 2 with Handles Type 2 na Plate 1 x 1 with Clip Horizontal , ki je pritrjen na arch
Meni je tudi zelo všeč. dobra ideja! Sicer bi lahko bila ta kreacija poleg senčnika tudi rastlina, platforma za sončne celice, padalo...Dobro si jo povezal skupaj!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu