Bilo mi je dolgčas in lotila sem se sestavljanja. Prejšnji kopač je šel na kose in nastal je tale terenec, ki sicer nima nobenih terenskih lastnosti (vzmetenje itd.). Lahko le zavija. Meni se zdi, da je to bolj karoserija ker pač nisem našla pravih kock s katerimi bi skrila luknje. Oglejte si še slike:
Zadnja stran je malo pusta.
Tloris.
Še podvozje.
Pogled pod pokrov, kjer je namesto motorja sistem zavijanja.
Pa še od blizu zobniški prenos za krmljenje. Zavijamo s signalno lučjo na strehi terenca, ki mi je ostala od kopača.
Pogled na voznikov sedež. Voznik je tokrat ostal brez volana.
Še en zobniški prenos.
Terenec v vsej svoji ''veličini''.
Pa še nekaj. Ko sem brskala po škatli v iskanju prave kocke sem našla tole.
Res mi ni jasno kako se je tako grdo zvila.
Terenec je pač tak kot je, mogoče malo pust. Začela sem ga sestavljati pred dvema dnevoma in sprva naj bi to bil dirkalni avto. Prvi dan ga nisem končala zato sem nadaljevala drugi, nakar sem ugotovila eno grozljivo stvar. Namreč zobniki so preskakovali in potrebno je bilo začeti vse od začetka! In tako je nastal terenec, ki ga vidite na slikah. Naredila sem tudi vzmetenje na zadnjih gumah, a je izgledal kot vreča krompirja in sem raje razkopala narejeno.
Slik ni, ker bi vas verjetno glava bolela, če bi jih videli.
Tokrat ne morem reči, da sestavljam prvič , zato upam, da vam je všeč.
Meni, ki res nisem ekspert za tehnic zadeve, je zadeva zelo luštna. Barva se sklada, pa tudi zavija. Zelo dobro. Glede tiste zvite kocke: Meni izgleda, kot tiste, ki poškodovane pridejo že iz tovarne.
Meni se tudi zdi preveč zvita, da bi jo zvila jaz, ker enostavno nevem kje. Da pa je to tovarniška napaka pa ne morem trditi, ker se ne spomnim kakšno sem dobila.
Simpatična kreacija Preprost in učinkovit terenc.
Tista zvita os je pa po vsej vrjetnosti tovarniška napaka.
Ta detajl zavijanja, ki je na 8 sliki ima napako v tem, da ja vodoravna os vpeta predaleč od zobnika. Naslednjič jo probi vpet čist zraven zobnika, da se os ne more zvija in ti posledično tud zobniki ne bojo preskakoval
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu