Moj prvi 4WD lego model.
Že dolgo časa nazaj sem se lotil izdelave 4WD šasije, ki je na koncu več ali manj uspela (razen raznobarvnih kock in ponesrečenega vzmetenja). Vseeno pa sem se odločil da na tej šasiji zgradim karoserijo tovornjaka za off-road. In to delo za, kar je namenjen zelo dobro opravlja.
slabost pa je zagotovo menjava baterij, kjer je potrebno sneti celo kabino ki pa ni pregibna.
Pa da gremo k slikam:
Sprednji del:
Zadnji del:
Od strani, in meni zanimiv dimnik ki se med vožnjo zelo realno trese:
Podvozje:
Prikaz zadnjega vzmetenja: (sprednjega ni )
Zelo sem presenečen nad kotom prevračanja, ki je veliko višji kakor na sliki:
Podrobnejši pogled v vzmetenje: (pri vožnji navzgor obrne tovornjak)
Zanimiv kamion. Kombinacija stare in nove gradnje. Oblikovno si ga lepo sestavu, luči, odbijač, ogledala, dimnik itd. Bi blo pa neki detajlov za popravit, ker ne bi dolgo zdržal pri pravi preizkušnji. To podaljšanje zadnje osi s konektorji ti zelo odsvetujem, ker jih boš samo raztegnil in ne bojo imeli več zadostne moči oz trenja, da bi še obdržali os v sebi. Naslednjiš naredi konstrukcijo, ki bo prenašala težo namesto osi. Os se samo vrti in nič drugega. Z BBjem so itak vedno težave, ker je tuk runklast, da ga nimaš kam dat.
Če prav vidim, imaš to še tiste ''samo gumjaste'' gume in ne ''plastično-gumjastih''?!
Moram rečt da okoli hiše po travi in po kamnih zdrži, problem nastane pri sprednijh kolesih ki na čase odpadejo.
Ali imaš mogoče kakšen primer konstrukcije, ki si jo omenil in bi še vedno pasala v mali tovornjak?
Kako pa je z gumami? ( a niso vse gumjaste? )
Drgač so pa to od tega seta: Lahko naredim opis
http://www.flickr.com/photos/nefarioustim/335662531/lightbox/
S filmi pa je tako, posneto imam samo rabim en dober converter ali program da bi lahko poj to združu, ker format v katerem snema sonyericsson ne gre v windows movie maker.
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu