Izdelal sem še otok pred katerim bo zasidrana bojna ladja, posadka slednje bi na otoku rada obnovila zaloge pitne vode. Pirata bi rada poiskala skrit zaklad. Otočani pa neradi trpijo prisotnost pomorščakov.
Budnemu očesu otočanov ne uide nič.
Skriti zaklad.
Usoda ki je doletela enega izmed lovcev na zaklad.
Velika ladja je pritegnila pozornost morske deklice.
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 1739 Kraj: Ljubljana
Kaj na rečem, tale vikend je eden najplodnejših v zgodovini KK. Mi je všeč, da nisi pretiraval z minifigi, lep izdelek. Bi se ga dalo videti v živo v NM? Seveda skupaj z ladjo.
Klima94@ skala je dokaj trdna saj je tudi od vznotraj ojačana, četrto sliko sem dobil tako da sem osrednji del obrnil, sam otok je sestavljen iz štirih delov da se ga lažje rastavi.
legocar@ kokosi so res iz rjavih glav
Po dogovoru z jediboyem bo ladjo in otok mogoče videti v živo na rastavi v Novem Mestu.
Super otok! Se spomnim, ko sem se včasih igrala z bratovimi pirati. Jaz sem jim postavila scene, bratje so se pa potem igrali s človečki. So bile pa seveda postavitve dosti manjše, ker je bilo manj kock. Bom poslala moža s sinom na razstavo v Novo mesto, jaz imam pa na žalost obveznosti takrat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu