Še pohvala iz moje strani, bilo je super, na prvem sicer nisem bil tako da ne vem kakšen je bil tale drugi je bil super bilo je veliko dobrih kreacij. Če bo 3KF spet pridem!!!!
_________________ Lego kocke so zakon, pa reči kar hočeš!!!!!!
Tudi jaz moram pohvalit vse povrsti. Organizacija je bila super, mogoče bi bilo potrebno edino malo več prostora, vendar me to niti nebi zmotilo, če ne bi tega vsaj trikrat slišal. Super se mi je zdelo, da je lahko vsak videl vse in da se je dalo veliko stvari tudi sprobat. Vedno sem pristaš praktičnega preizkiušanja stvari in mislim, da so obiskovalci tukaj dobili ravno to. Vsaka vam čast pa še lepo vas je bilo spoznat. Če ne prej se sigurno vidimo na 3KF.
S placom je tako, da ga je treba dobiti veliko pred KF. Tako je bilo tudi sedaj, s tem, da smo povečali plac s KF1. Nismo pa pričakovali, da bomo tako dobro opravili z vsem potrebnim in privabili toliko ljudi. Je bilo fajn, zato bi se rad zahvalil vsem, ki ste tako dobro prispevali k uspešnosti. Hura!
Jest bom tut vse pohvalu res smo dobr to spelal skupi seveda gre največa pohvala gre legoriku:D Jest sm tut par folka še malo bolj spoznal kar mi je čist kul.
Men je blo čist fajn sam mal sm preveč stal
Bazar pa
PS : Če je komu kaj zmanjkal pr Castle kakšne figurce pa kakšne te drobnarije, vam vse plačam ker sem pač bil odgovoren za njih.
Po moje je KF2 uspel. Obiskovalcev je bilo veliko več kot sem pričakoval. Sem pa tja se je pokazala tudi kaka pomankljivost, ki jo bomo do oz. na KF3 odpravili, ampak kot pravijo "vaja dela mojstra".
Obiskovalci pa mislim, da so si "napasli" oči, in glede na iskreče in odprte poglede mlajših smo "zadeli v črno".
Še posebej pa bi pohvalil Midnas-a in njegovo boljšo polovico pri prodaji "na drobno". Super, in po mnenju kupcev izredno profesionalno in prijazno, opravljala svoje delo.
_________________ Yo-ho-yo-ho a pirates life for me! - Every pirate deserves a short drop and a sudden stop!
Tudi z moje strani vse pohvale organizatorjem 2KF. Zelo zanimivo je bilo vse skupaj in komaj čakam na 3KF. Seveda tudi nisem moral drugače, kot da sem tam nabavil nov City set 7945, ki bo prav fino prilegel k moji City kolekciji in Modular Houses + Chips House. Je že sestavljen . Še enkrat čestitam!
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2535 Kraj: Ljubljana
Najlepša hvala vsem, tako sotrpinom, ki ste razstavljali svoje izdleke, skrbeli, da je prodaja kock rabljenih kock nemoteno potekala in vsem, ki ste pripomogli k temu, da je KF2 resnično uspel, kot tudi vsem obiskovalcem, ki ste naš dogodek okronali s svojo prisotnostjo.
Malce razlage (na minusih se učimo - le na dan z njimi! ):
Belville je bil na KF1. Ponovitev zna slediti.
Prostor bi lahko bil večji, a so v ozadju tehnični problemi telovadnic, kjer s čevlji ni dovoljen vstop, če pa že je, pa ni miz, itd. Kdorkoli ima kakršenkoli utemeljen predlog - oz. lahko pomaga pri izvedbi KF je dobrodošel.
KF3. Če preživimo, bo. Kakšen bo, pa je vse odvisno od vas.
Prvič sem sodeloval na lego rastavi in občutki so res dobri, veliko za videt svaka čast vsem ki ste rastavljali, vsi ki ste prodajali predvsem rabljene sete, organizatorji ste se izjemno izkazali in kar je najbolj važno spoznal sem sorodne duše tudi v živo ne samo preko tipkovnice. Obvezno se vidimo na naslednji akciji.
Super zadeva, bravo organizatorji. Žal sem bil tam z boljšo polovico in tamalo in se je malo mudilo. Se pridružim skazy-ju pri naslednjem dogodku s kako dodatno modularno zgradbo. Edina pripomba gre Sončku, ki bi lahko ponudil kake sete po akcijskih cenah (-20, -25%).
Mythbusterja sem prinesel z razsutim Busterjem (C3-PO), domov sem pa nesel celega Busterja. Kar pomeni, da nekateri obiskovalci ne znajo držati prstov proč od lego kock.
Drugače pa je bilo vzdušje fenomenalno.
Zadeva je ratala u nulo Obiskovalcev je blo noro velik, kar je blo tud za pričakovat, glede na reklame ob tem bi se zahvalil vsem, ki so omogočl oz uredil reklame v vseh medijih!
Razstavljenih je bilo res velik kreacij in dioram Obiskovalci so pokazal zelo veliko zanimanje za delujoče kreacije - vlaki, roboti, sumoboti, še posebej pa sem vesel nad odzivom in zanimanjem za peskovnik in delujočo gradbeno mehanizacijo. To je bla prava doza elana za naslednji KF in nove stroje; skratka videlo se je, da ljudje res uživajo ob gledanju in da so se za nekaj časa vrnili v otroštvo Všeč mi je blo tud to, da so predvsem starejši veliko spraševal o delovanju in sestavljanju modelov in o kupovanju kock. Presenečen sem biu tud nad količino kock za prodajo, pri Sončku je blo vse tak ''zafilan'', da skor nisi prodajalca vidu, pri bazarju pa tud ni blo nč drgač. Posebna hvala Midnas17 in njegovi boljši polovici za pomoč pri prodaji kock Zanimivo je bilo pogledat delovanje ''zračnih'' motorjev in vožnjo avtomobila. Prava paša za oči...in učesa
Komaj čakam na naslednji KF in na novo dozo smeha in zabave
Kako je bilo, so itak že vsi prejšnji povedali. Bi se pa tudi jaz zahvalil vsem, ki ste pomagali pri izvedbi, idejah in vsem ki ste bili tam ter nam tako pokazali, da delujemo uspešno.
Iskrena hvala in upam da se vsi spet vidimo na KF3.
LP
_________________ Sam da je TDI pa da je kesl poln ! ! !
Presenečenje se je začelo ob 10.00 in končalo tik pred koncem ob 17.00 . Toliko obiska res nihče ni pričakoval. Kocke in družba ti res da energijo, kljub temu da si zdelan od večernega praznovanja.
Hvala vsem. Na prvem mestu Gregatu za odlično pobudo, ki je nastala pred letom in pol na pirčku in jo zdaj s skupnimi močmi izpeljujemo. Hvala Sandiju&co. za odlično izpeljano prodajo (tisti DDV bova že obračunala ); hvala vsem razstavljalcem, ki ste s svojimi kreacijami pritegnili poglede otrok in predvsem odraslih !
Filmček bom izdelal (Medex ne bom pozabil nate ). Priporočal pa bi se za kakšno sliko, saj mi zdajšnji aparat ne omogoča dobrih slik s flešom.
Zadnjič spremenil coach, dne 05 Apr 2009, 22:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Vse čestitke in pohvale še z moje strani. Zelo dobro organizirano in izpeljano. Naslednjič potrebuje KF še enkrat večji prostor...če ima kdo idejo, kje, naj jo kar posreduje.
Kocke na takih eventih so večinoma navadni 2x4 bloki, v eni ali dveh barvah. Take, relativno "nezanimive", kocke so edina možnost da jih do polovice dneva že pol ne zmanjka, hkrati pa je gradnja iz takih kock prava možnost za prikaz kreativnosti.
No, srce se mi je v teh dneh že nekoliko pomirilo. Čas, da še jaz začnem z revizijo.
Za vse, ki ste me osebno pohvalili - jaz sem bil samo lutka, katere zanke so v resnici držali V.D. žena, Legofrik in (če sem prav razumel) VW freak. Njim gre zahvala za zavite paketke, prvi za sete, drugima dvema za rezervne kocke (v ozadju so meseci dela), sam pa sem bolj kot ne samo kasiral. Nas je pa skupno delo pripeljalo do uspeha! Vsaj upam, zaenkrat še ne vem, kako je bil KK zadovoljen s poslovanjem...
Pohvalil bi vse razstavljalce! Res dobro opravljeno delo! Če bi vas našteval, bi verjetno storil krivico, saj ste vsi za na prvo mesto! Res da nisem imel veliko časa za ogled, sem pa skakal s fotoaparatom okoli, vse preslikal vsaj 2x in si doma natančno ogledal posnetke. In vse kar lahko rečem je .
Ne vem, kdo je zrihtal prostor, a bi ga prav tako pohvalil! Seveda pa še posebne pohvale idejnemu vodji in njegovim pomočnikom! Res se lepo razvija klub.
Pohvalil bi pa še Legofrikovo boljšo polovico Martino, ki je bila nekoliko spregledana (morda pa jo Legofrik ljubosumno skriva ). Skupaj sta skrbela za KK kotiček, privabljala nove člane in jim obljubljala 20% popusta pri kockah, ki so se prodajale Ljudje seveda slišijo samo 20%, ne pa pogoje, tako da je bilo pri bazarju nekaj hude krvi. Seveda smo profesionalci vse zrihtal.
Kaj bi rekel za konec? Upam, da se jeseni spet srečamo na še boljšem KF3!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu