Kocke klub - www.kocke.si
    Kocke klub - s svojo lego.
Prva stran forumaForum   FAQFAQ   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   SkupineSkupine   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil  Zasebna sporočilaZasebna sporočila  PrijavaPrijava 
Arhiv 02 KF - POHVALA KF2
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po Kocke klub - za LEGO ljubitelje forumu -> ARHIV
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
alesh
Gost

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 13:06 pm    Naslov sporočila: Arhiv 02 KF - POHVALA KF2 Odgovori s citatom

Fantje,kapo dol!Super zadeva,dobra organizacija.Samo hči je pogrešala Paradiso in Sponge Bob-a.Na naslednji KF jo prineseva midva.Še enkrat vse pohvale organizatorjem.
Nazaj na vrh
technic frik
System
System

Pridružen/-a: Sre Nov 2008 17:02
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 14:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi z moje strani.Res je bilo super Smile
traktor
System
System

Pridružen/-a: Pon Nov 2008 18:02

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 16:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja super je bilo veliko zanimivega, tisti technic žerjav je res ogromen:shock: , veliko ljudi, pa vroče je bilo tudi. Smile
Vse pohvale. Superca!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
blaz62
System
System

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 9:43
Kraj: Mežica

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 17:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še pohvala iz moje strani, bilo je super, na prvem sicer nisem bil tako da ne vem kakšen je bil tale drugi je bil super Superca! bilo je veliko dobrih kreacij. Če bo 3KF spet pridem!!!!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
jan295
Primo
Primo

Pridružen/-a: Sre Apr 2009 14:01
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 19:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz moram pohvalit vse povrsti. Organizacija je bila super, mogoče bi bilo potrebno edino malo več prostora, vendar me to niti nebi zmotilo, če ne bi tega vsaj trikrat slišal. Super se mi je zdelo, da je lahko vsak videl vse in da se je dalo veliko stvari tudi sprobat. Vedno sem pristaš praktičnega preizkiušanja stvari in mislim, da so obiskovalci tukaj dobili ravno to. Vsaka vam čast pa še lepo vas je bilo spoznat. Če ne prej se sigurno vidimo na 3KF.
Nazaj na vrh
teflon
System
System

Pridružen/-a: Pet Apr 2008 13:17

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 19:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

S placom je tako, da ga je treba dobiti veliko pred KF. Tako je bilo tudi sedaj, s tem, da smo povečali plac s KF1. Nismo pa pričakovali, da bomo tako dobro opravili z vsem potrebnim in privabili toliko ljudi. Je bilo fajn, zato bi se rad zahvalil vsem, ki ste tako dobro prispevali k uspešnosti. Hura!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
ReD_HeaD
System
System

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 10:24
Kraj: Turjak

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 20:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jest bom tut vse pohvalu res smo dobr to spelal skupi seveda gre največa pohvala gre legoriku:D Jest sm tut par folka še malo bolj spoznal kar mi je čist kul.

Men je blo čist fajn sam mal sm preveč stal Smile

Bazar pa Slinjenje Slinjenje Slinjenje Slinjenje Slinjenje Slinjenje

PS : Če je komu kaj zmanjkal pr Castle kakšne figurce pa kakšne te drobnarije, vam vse plačam ker sem pač bil odgovoren za njih.
Nazaj na vrh
Medex
System
System

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 15:05
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 20:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po moje je KF2 uspel. Obiskovalcev je bilo veliko več kot sem pričakoval. Very Happy Sem pa tja se je pokazala tudi kaka pomankljivost, ki jo bomo do oz. na KF3 odpravili, ampak kot pravijo "vaja dela mojstra".

Obiskovalci pa mislim, da so si "napasli" oči, in glede na iskreče in odprte poglede mlajših smo "zadeli v črno".

Še posebej pa bi pohvalil Midnas-a in njegovo boljšo polovico pri prodaji "na drobno". Super, in po mnenju kupcev izredno profesionalno in prijazno, opravljala svoje delo.
skazy
Primo
Primo

Pridružen/-a: Ned Mar 2009 7:00
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 20:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi z moje strani vse pohvale organizatorjem 2KF. Zelo zanimivo je bilo vse skupaj in komaj čakam na 3KF. Seveda tudi nisem moral drugače, kot da sem tam nabavil nov City set 7945, ki bo prav fino prilegel k moji City kolekciji in Modular Houses + Chips House. Je že sestavljen Smile. Še enkrat čestitam!
Nazaj na vrh
legofrik
Mindstorms
Mindstorms

Pridružen/-a: Pet Mar 2008 15:31
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 22:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najlepša hvala vsem, tako sotrpinom, ki ste razstavljali svoje izdleke, skrbeli, da je prodaja kock rabljenih kock nemoteno potekala in vsem, ki ste pripomogli k temu, da je KF2 resnično uspel, kot tudi vsem obiskovalcem, ki ste naš dogodek okronali s svojo prisotnostjo.

Malce razlage (na minusih se učimo - le na dan z njimi! Wink ):
Belville je bil na KF1. Ponovitev zna slediti.
Prostor bi lahko bil večji, a so v ozadju tehnični problemi telovadnic, kjer s čevlji ni dovoljen vstop, če pa že je, pa ni miz, itd. Smile
Kdorkoli ima kakršenkoli utemeljen predlog - oz. lahko pomaga pri izvedbi KF je dobrodošel.

KF3. Če preživimo, bo. Kakšen bo, pa je vse odvisno od vas. Wink

Še enkrat hvala vsem - carski ste bili! Rock on!
Gost

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 05, 2009 8:18 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vsaka vam čast, odlično pripravljeno.
Nazaj na vrh
rainworm
Gost

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 05, 2009 8:41 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz pa bi poleg organizatorjev pohvalil še obiskovalce in Sonček, ki je imel na razpolago res ogromno setov. Smile
Nazaj na vrh
turambar
Duplo
Duplo

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 15:03

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 05, 2009 9:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prvič sem sodeloval na lego rastavi in občutki so res dobri, veliko za videt svaka čast vsem ki ste rastavljali, vsi ki ste prodajali predvsem rabljene sete, organizatorji ste se izjemno izkazali in kar je najbolj važno spoznal sem sorodne duše tudi v živo ne samo preko tipkovnice. Obvezno se vidimo na naslednji akciji.
Nazaj na vrh
iqmax
Duplo
Duplo

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 12:14

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 05, 2009 9:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super zadeva, bravo organizatorji. Superca! Žal sem bil tam z boljšo polovico in tamalo in se je malo mudilo. Se pridružim skazy-ju pri naslednjem dogodku s kako dodatno modularno zgradbo. Edina pripomba gre Sončku, ki bi lahko ponudil kake sete po akcijskih cenah (-20, -25%).
Nazaj na vrh
Zblj
Gost

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 05, 2009 9:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ful dobro je blo, sem ponosen na vse naše člane!

Če bo šlo tako naprej bomo za kak KF3 rabili celo dvorano Smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po Kocke klub - za LEGO ljubitelje forumu -> ARHIV Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu