Tudi letos Kocke klub organizira Team Building za vse polnoletne člane kluba, ki bo 6.4.2018 v restavraciji Hombre (Gerbičeva ulica 61, Ljubljana) s pričetkom ob 19:00. Prijavite se tako, da v tej temi napišete številko svoje klubske kartice. Če niste registrirani na forumu, se lahko prijavite na naš e-mail (info (pri) kocke.si), kamor pošljete sledeče podatke: 1. Št. članske izkaznice Kocke kluba 2. Ime in priimek 3. Datum rojstva (Vsi podatki so namenjeni samo za evidenco in morebitno obveščanje glede dogodka)
Prijave zbiramo do nedelje 11.3.2018 po sistemu kdor prvi pride, prvi melje.
Pristojbina znaša 12 EUR na osebo, za kar boste prejeli LEGO set, s katerim se bomo pomerili v hitrostnem sestavljanju, hitrostnem sestavljanju v paru in izdelavo lastne kreacije s kockami iz prejetega seta. Najboljše iz vsake kategorije pa bomo nagradili še z LEGO izdelki iz nagradnega sklada.
V kolikor še niste član Kocke kluba, pa se lahko včlanite tukaj.
Pohitite s prijavo, prostora imamo za 40 udeležencev.
Prijavljam se. Trenutno sem na slozbeni poti v Australiji in nimam kartice s seboj. Lahko dodam stevilko ko se vrnem nazaj v Ljubljano nasledni petek, ce ni problem? Hvala
Vceraj sem imel mal casa med sestanki in sem obiskal Brickman Awesome Exhibition http://www.thebrickman.com/awesome/ Bom posheral fotke in posnetke naslednji teden.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu