Pridružen: 18 Maj 2012, 13:47 Prispevkov: 79 Kraj: okolica Ajdovščine
Naziv seta: OOB 41306 Mijin obalni skuter (eng. Mia's Beach Scooter) Tematika: Friends Leto: 2017 Starostna skupina: 5 - 12 Število kosov: 79 kock Število figuric: 1 Cena: 11,95 € (na letališču v Amsterdamu)
Pozdravljeni! Bil sem na delovni izmenjavi v Nemčiji. Ko smo se vračali, sem na letališču kupil par spominkov. Tale je za sestrico.
Mija in njen skuter/vespa. Cel set,
skuter spredaj
in zadaj.
Opazovalnica za reševalca iz vode,
ki je opremljena z sledečimi pripomočki: -zeleno zastavo (mislim, da pomeni varno kopanje), -daljnogledom, -plastenko z vodo, -rešilnim obročem, -parom plavutk -in surf desko.
Tole je bil moj zadnji impulzivni Lego nakup, ki se je sicer zgodil že ob koncu lanskega leta (če se prav spomnim), a je set po spletu okoliščin ostal še zapakiran. Glavni element, ki me je premamil, je skuter v svetlo-sivkini barvi, ampak tudi ostale kocke in plažne potrebščine se mi zdijo zanimive - igralne za majhne in dovolj uporabne za velike (otroke), da si lahko upravičimo nakup.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu