Že kar nekaj časa sem imel namen sestaviti nekaj na temo Western. Zelo sem se nagibal k po mojem mnenju najboljšemu Western in Tarantinovem filmu Django Unchained. Padla je ideja za voz, ki mi je bil v filmu precej simpatičen s tistim zobom na fedru na strehi. Nato pa je bilo treba voz še umestit v neko sceno in nastal je spodnji prizor iz filma, kjer King Shultz z Djangom prvič prijezdi v javnost. Pogovor pa gre nekako takole:
King Shultz: "What's everybody staring at?"
Django: "They've never seen no ni**a on a horse before."
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 5336 Kraj: Ljubljana
Luštno je izpadlo. Škoda, ker nisi dodal še headlightov za konjem, kot da pušča sled. Hiša se mi zdi malce pusta. Mogoče bi jo popestrila kakšna zavesa na oknih in predvsem manjka kurtizana s parazolom na verandi (čeprav je mogoče ni v filmu).
Ful lepa diorama! Kolesnice so zelo zanimive, voz pa ima polno zanimivih detajlov, poleg zoba tudi lanterna, sedež, in tisti del kamor je vprežen konj.
Jaz filma ne poznam, mi je pa prizor zanimiv. Barve so prave za western in divji zahod. Kolesnice so zanimivo narejene. Najbolj mi pa izstopa zob - ne zato, ker ne vem, kaj tam dela, ampak ker je fajn narejen.
Še ena kreacija, ki smo jo lahko občudovali na 19. KF. Jaz sem po neki logiki povezal dirjajočega konja s tem prizorom z divjega zahoda, ker je bil - pretkano - postavljen takoj desno ob Djangu, vendar motiti se je človeško. Sedaj vem, da je kracija zasebna, pa vendarle nas je popeljala v čas starega dobrega westerna. Jaz sem si omenjeni film ogledal že pred časom, pa se samega prizora natančno ne spominim več. O detajlih kreacije, pa so moji predhodniki že vse povedali. Se pridružujem!
_________________ L - lepota E - ekstravaganca G - gradnja O - občudovanje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu